|

پیش بینی هواشناسی امروز یکشنبه 12 اردیبهشت / هشدار بارش باران

بارش باران، وزش باد شدید و رعدوبرق در اکثر مناطق کشور نسبت به تشدید فعالیت سامانه بارشی و تاثیر آن بر ۱۷ استان

لینک کوتاه کپی شد

سازمان هواشناسی با اشاره به بارش باران، وزش باد شدید و رعدوبرق در اکثر مناطق کشور نسبت به تشدید فعالیت سامانه بارشی و تاثیر آن بر ۱۷ استان هشدار داد.

بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی با فعالیت سامانه بارشی روی کشور امروز به جز استان‌های کرمانشاه، لرستان، ایلام  بوشهر و فردا به جز استان‌های کرمانشاه و ایلام در سایر مناطق کشور در برخی ساعات رگبار باران، وزش باد شدید موقتی،رعدوبرق و در برخی مناطق گردوخاک و در مناطق مستعد بارش تگرگ پیش بینی می‌شود.

شدت بارش‌های امروزبرای استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، زنجان، اردبیل، مازندران، تهران، سمنان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، جنوب سیستان و بلوچستان و دوشنبه در ارتفاعات شرقی تهران، ارتفاعات مازندران، اصفهان، خراسان جنوبی، یزد، کرمان و شمال سیستان و بلوچستان پیش بینی می‌شود.

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی سامانه بارشی عمدتا روز سه شنبه در نواحی مرکزی، شمال شرق، شرق، جنوب شرق، دامنه‌های جنوبی البرز و دامنه‌های زاگرس مرکزی، روز چهارشنبه در نوار شمالی و نوار شرقی کشور و پنجشنبه در نوار شمالی و استان‌های فارس، یزد و اصفهان فعال است.

سازمان هواشناسی همچنین طی اطلاعیه‌ای نسبت به تشدید فعالیت سامانه بارشی در برخی استان‌ها هشدار داد.

توصیف سامانه: تشدید فعالیت سامانه بارشی

نوع مخاطره: رگبار باران و رعدوبرق و وزش باد شدید موقت ، خیزش گردوخاک و احتمال تگرگ

منطقه اثر:

یکشنبه 1400/02/12 : جنوب آذربایجان غربی، جنوب آذربایجان شرقی، زنجان، مازندران، گلستان، البرز، تهران، نیمه شمالی سمنان، خراسان شمالی، نیمه غربی خراسان رضوی، خراسان جنوبی، کرمان، سیستان و بلوچستان، ارتفاعات شرقی هرمزگان.

دوشنبه 1400/02/13 : تهران، قم، سمنان، ارتفاعات مازندران، خراسان شمالی، نیمه غربی خراسان رضوی، نیمه شرقی اصفهان، یزد، نیمه شمالی کرمان، خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان.

سه‌شنبه 1400/02/14 : سمنان، نیمه غربی خراسان رضوی، خراسان جنوبی، یزد، نیمه شرقی اصفهان.

اثر مخاطره: احتمال بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها، جاری شدن روان آب موقت در مسیل‌ها، صاعقه و برق گرفتگی در مناطق مستعد، احتمال وقوع تگرگ، وزش باد شدید موقتی و خیزش گردوخاک، شکستن درختان، احتمال آسیب به سازه‌های سست

توصیه: خودداری از تردد وتوقف در کنار رودخانه‌ها و مسیل‌ها، امتناع از کوهنوردی و عدم چرای دام در ارتفاعات و حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها به ویژه در ساعات بعدازظهر و شب، تحکیم سازه‌های موقت و سست

پیش بینی وضعیت جوی کرمانشاه

رییس نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه گفت: هوای شهرستان قصرشیرین برای تمام گروه‌ها و به خصوص بیماران و گروه‌های حساس در وضعیت ناسالم قرار دارد.

طاهر هاشمی روز یکشنبه افزود: شاخص کیفی هوا بر اساس استخراج داده‌ها از ایستگاه سنجش کیفی هوا در این شهرستان در ۲۴ ساعت گذشته (ساعت ۸ صبح دیروز تا هشت صبح امروز) ۱۷۸ (ppm) بود که بیانگر وضعیت ناسالم است.

وی اظهار داشت: این وضعیت برای تمام گروه‌ها به خصوص بیماران قلبی، ریوی، کودکان و مادران باردار مناسب نیست و این افراد باید در صورت امکان از منزل خارج نشوند.

رییس نظارت و پایش اداره کل محیط زیست استان کرمانشاه تاکید کرد: شاخص استاندارد هوای سالم بین ۵۰ تا ۱۰۰ میکروگرم بر مترمکعب است.

طبق گزارش نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه یادآور شد: از ابتدای امسال تاکنون هوای این استان ۹ روز درگیر ریزگردها بود که بیشترین آلودگی را قصرشیرین و نوار مرزی داشته است.

بر اساس استاندارد اگر میزان آلاینده ها در هوا کمتر از ۵۰ PPM باشد شاخص کیفیت هوا در شرایط پاک قرار می گیرد و اگر بین ۵۰ تا۱۰۰ PPM باشد کیفیت هوا در شرایط سالم است.

میزان آلاینده ها بین ۱۰۰ تا۲۰۰ PPM حاکی از وضعیت ناسالم هوا است و اگر غلظت آلاینده ها بیش از ۲۰۰ PPM باشد نشانه این است که کیفیت هوا در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد.

شهرستان مرزی قصرشیرین در چند سال گذشته با معضل ریزگردها و آلودگی هوا درگیر بوده و این وضعیت مردم  را کلافه کرده است.

این پدیده نه تنها عوارض جسمی زیادی به مردم استان تحمیل کرده که حتی با بستن منافذ برگ های درختان بلوط، ‌ به شدت به جنگل‌های زاگرس هم آسیب زده است.

قصرشیرین در غرب کرمانشاه با بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق در چند سال اخیر برخی از روزها، درگیر گرد و غبار و آلودگی هوا ناشی گرد و غبار بوده است.

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

عصر تکنولوژی