|
ما رو به منابع منتخبت توی گوگل اضافه کن

حمله به فرودگاه ریاض بازی النصر را به تأخیر انداخت؛ زمان جدید آغاز مسابقه اعلام شد

حمله به فرودگاه بین‌المللی ملک خالد ریاض و به صدا درآمدن آژیرهای هشدار، دیدار النصر عربستان و نفتچی ازبکستان را با تأخیر مواجه کرد

لینک کوتاه کپی شد

دیدار النصر عربستان و نفتچی ازبکستان به دنبال حمله به فرودگاه بین‌المللی ملک خالد ریاض و فعال شدن آژیرهای هشدار، با تأخیر روبه‌رو شد. در شرایطی که برگزاری این مسابقه در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته بود، مسئولان زمان جدید شروع بازی را ساعت 22:45 اعلام کردند.

به گزارش «شایانیوز» به نقل از فوتبال برتر؛ به نقل از رسانه‌های عربستان، شرایط امنیتی حاصل از حمله به فرودگاه بین‌المللی ملک خالد در ریاض، برگزاری دیدار تیم‌های النصر و نفتچی ازبکستان را با چالش جدی مواجه کرد. به دنبال این اتفاق و شنیده شدن صدای آژیر خطر در اطراف ورزشگاه، شروع مسابقه با تأخیر همراه شد.

گزارش‌ها حاکی از آن است که بلافاصله پس از انتشار اخبار مربوط به حمله نظامی و به صدا درآمدن آژیرهای خطر در محدوده شهری و نزدیک به محل برگزاری مسابقه، تعدادی از هواداران تصمیم به ترک ورزشگاه گرفتند. 

در آخرین تحولات پیرامون این اتفاق، منابع رسمی اعلام کردند که وضعیت برای برگزاری مسابقه مجدداً ارزیابی شده و این دیدار که به دلیل تهدیدهای نظامی تعلیق موقت شده بود، در ساعت ۲۲:۴۵ برگزار خواهد شد.

در همین حال، میزبانی عربستان با وجود شرایط خاص نظامی این کشور، واکنش‌های زیادی را به همراه داشته است. کنفدراسیون فوتبال آسیا در حالی میزبانی این کشور را علیرغم درگیری‌های مستقیم حفظ کرده که پیش‌تر در برخوردی متفاوت، مانع از میزبانی تیم‌های ایرانی شده بود و نمایندگان کشورمان مجبور به میزبانی در کشور ثالث شده‌اند.

پیشنهادات ویژه
پیشنهادات ویژه
دانش آراستگی
دیدگاه تان را بنویسید

آشپزی
خانه داری
تفریح و سرگرمی
دنیای سلبریتی ها
نیازمندی‌ها