|

ظاهر مربی استقلال یک روز بعد از کتک‌کاری!

جورجیوس مربی گلرهای استقلال امروز در تمرین تیم حضور داشت و بی‌توجه به شایعات و حواشی کار خود را جلو برد.

لینک کوتاه کپی شد

​ بعد از درگیری‌های پیش آمده در پایان مسابقه خیبر و استقلال ، آبی‌پوشان در رسانه رسمی خود تصویری از پشت سر جورجیوس مربی دروازه‌بان‌های یونانی خود منتشر کردند که آثار ضرب و شتم در آن دیده می‌شد.

به گزارش «شایانیوز» به نقل از ورزش سه؛ باشگاه استقلال با انتشار این تصویر ادعا کرد که یکی از اعضای باشگاه خیبر با حمله به مربی یونانی استقلال، او را مجروح کرده است. آبی‌ها همچنین خبر از ضرب و شتم برخی دیگر از مسئولان باشگاه دادند.

با این حال جورجیوس مربی گلرهای استقلال امروز در تمرین تیم حضور داشت و بی‌توجه به شایعات و حواشی کار خود را جلو برد. او مثل روزهای قبل به نظارت بر عملکرد گلرها پرداخت و تصویری نیز از این مربی در رسانه رسمی باشگاه در تمرین منتشر شد.

14

پیشنهادات ویژه
پیشنهادات ویژه
دانش آراستگی
دیدگاه تان را بنویسید

آشپزی
خانه داری
تفریح و سرگرمی
دنیای سلبریتی ها