تارتار هم آمد اما برای یاسین سلمانی در پرسپولیس اتفاقی رخ نداد
برای یاسین سلمانی همچنان چیزی عوض نشده است. او حالا چهارمین فصل حضور در پرسپولیس را پشت سر میگذارد اما آماری که از خودش به جا گذاشته، باورکردنی نیست.
سرمربیان پرسپولیس میآیند و میروند اما یاسین سلمانی همچنان در جلب نظر مثبت آنها ناموفق است.
به گزارش «شایانیوز» به نقل از فوتبالی، اولین فیفادی در فصل جدید لیگ برتر از راه رسید و حالا تیمهای باشگاهی در حال استراحت هستند.
تا این جای فصل، پرسپولیس نمایشهای خوبی داشته و چند بازیکن این تیم مثل محمدمهدی محبی، مجیدی عیدی، پوریا شهرآبادی و ... بازیهای خوبی ارائه دادهاند.
اما برای یاسین سلمانی همچنان چیزی عوض نشده است. او حالا چهارمین فصل حضور در پرسپولیس را پشت سر میگذارد اما آماری که از خودش به جا گذاشته، باورکردنی نیست.
او به عنوان یک ستاره و بمب نقل و انتقالاتی به پرسپولیس پیوست. در حالی که استقلال هم به شدت خواهان او بود اما او نتوانست نظر مثبت هیچ کدام از مربیان پرسپولیس را جلب کند.
از روزی که سلمانی به پرسپولیس پیوسته، این تیم حداقل 120 بازی رسمی انجام داده است اما او فقط در 25 بازی برای این تیم به میدان رفته و مجموع دقایق حضورش در ترکیب پرسپولیس به 700 دقیقه هم نمیرسد. در این مدت او فقط یک گل در اولین فصل حضورش در پرسپولیس به ثمر رسانده و در ادامه یا مصدوم بوده، یا ناآماده بوده و یا مربیان برای استفاده کردن از او متقاعد نشدهاند.
این در حالی است که سلمانی برای سپاهان 62 بازی انجام داده بود و آمار 7 گل و 4 پاس گل را در این تیم ثبت کرده بود و نزدیک به 2500 دقیقه برای این تیم به میدان رفته بود.
سلمانی در این فصل هم با وجود تغییرات زیاد در ترکیب پرسپولیس و اضافه شدن نفرات جدید، نتوانسته جایگاهی در ترکیب اصلی این تیم پیدا کند و قافیه را به رقیبان همپستیاش باخته است. با این روند، احتمالا دوران حضور او در پرسپولیس، در نیمفصل به پایان خواهد رسید، مگر این که در این فرصت کوتاه بتواند بالاخره خودش را به مهدی تارتار اثبات کند.