|

خبر مهم مدیرعامل تامین اجتماعی برای بازنشستگان | سازمان تامین اجتماعی آماده باش شد

در نخستین نشست شورای راهبردی، مسائل عملکردی، مالی، پشتیبانی، منابع انسانی و درمان با حضور مدیرعامل و مدیران ارشد سازمان بررسی شد

لینک کوتاه کپی شد

موضوعات، مسائل و مشکلات مرتبط با بخش‌های مختلف عملکردی، مالی و پشتیبانی، منابع انسانی ادارات کل و مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان‌های اصفهان و قم با حضور مدیرعامل، قائم‌مقام، جمعی از معاونین و مدیران سازمان و مدیران کل بیمه و درمان این استان‌ها در اولین جلسه شورای راهبردی بررسی مسائل ادارات‌کل و درمان تأمین اجتماعی استان‌ها، تشریح شد.

در دو جلسه جداگانه شورای راهبردی که به دستور مدیرعامل سازمان تشکیل شده، گزارشی از مجموعه‌ عملکردی و مسائل حوزه‌های مختلف در استان‌های اصفهان و قم، توسط مدیران کل و درمان تأمین‌اجتماعی این مناطق ارائه، احصاء، تشریح و بررسی شد.

آخرین اقدامات اجرایی سازمان تأمین اجتماعی در حوزه جغرافیایی استان‌ها و مسائل مختلف درون و برون سازمانی حوزه تأمین اجتماعی نیز در جلسات بررسی عملکرد استان‌ها، بررسی و در این ارتباط، هدف‌گذاری مربوطه برای حل مسائل مطرح شده صورت می‌گیرد.

گفتنی است موضوعات عملکردی ادارت‌کل بیمه و درمان سازمان تأمین اجتماعی سراسر کشور در جلسات منظمی در راستای تحلیل عملکردی و تدوین و اجرای سازوکارهای مناسب برای ارتقای وضعیت شاخص‌های بیمه و درمان استان‌‎ها و رفع موانع و مشکلات ادارات استانی، مطرح و بر این اساس برنامه‌ریزی برای اجرای تصمیم‌سازی‌ها در دستور کار قرار می‌گیرد.

همچنین نتایج بررسی‌ها و تصمیمات اتخاذ شده در جلسات شورای راهبردی استان‌ها، به صورت مستمر توسط معاونت‌ها و حوزه‌های مرتبط در ستاد مرکزی سازمان تأمین اجتماعی، بررسی و پیگیری می‌شود. 

مقرر است این جلسات شورای راهبردی استان‌ها هر هفته در دو جلسه جداگانه به اداره کل و مدیریت درمان دو استان بپردازد.

نشست هماهنگی و گزارش اقدامات پیرامون آیین تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی با حضور مدیرعامل، قائم‌مقام، جمعی از معاونان و مدیران سازمان تأمین اجتماعی و مشارکت ویدئوکنفرانسی مدیران کل و مدیران درمان استان‌های تهران، خراسان رضوی و قم برگزار شد.

 مصطفی سالاری در این مراسم ضمن تأکید بر آمادگی حوزه‌های مرتبط با برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب گفت: مشارکت و هماهنگی ادارات‌کل و مدیریت‌های درمان تأمین اجتماعی در استان‌های دخیل جهت میزبانی از بدرقه کنندگان و شرکت کنندگان برنامه‌های وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب، با ستاد مرکزی تشییع، صورت گرفته است.

سالاری افزود: همه دستگاه‌ها در چارچوب مأموریت‌های تعیین‌شده همکاری خواهند کرد تا این رویداد بدون هرگونه کاستی و به بهترین نحو با مشارکت مردمی برگزار شود.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به آماده‌باش تمامی مراکز اسکان و خدمات درمان سازمان در استان‌هایی که تشییع در آنها صورت می‌گیرد، اضافه کرد: تصمیمات موردی مربوطه نیز در جریان برگزاری مراسم تشییع، به صورت فوری در هماهنگی با ستادهای استانی و کمیته مربوطه در ستاد مرکزی، اتخاذ و اجرایی می‌شود.

سالاری در پایان ‌افزود: هماهنگی‌ها و تدابیر لازم در سراسر کشور برای شرکت همکاران در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب نیز فراهم شده است.

در ادامه این جلسه همچنین، مدیران کل و درمان استان‌های تهران، خراسان رضوی و قم به عنوان استان‌هایی که مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در آنها برگزار خواهد شد، گزارشی از مجموعه تصمیم‌سازی‌ها، هماهنگی‌ها و اقدامات صورت گرفته در این خصوص ارائه کردند.

در ادامه این جلسه، موضوعاتی نظیر آماده‌باش مراکز درمانی و پزشکی، هماهنگی اسکان و حضور همکاران در مراسم از طریق ظرفیت‌های اقامتی متعلق به سازمان، تجهیز مجموعه‌های اسکان در این استا‌ن‌ها، ارائه خدمات درمانی با ظرفیت 200 تخت در مصلی حضرت امام خمینی (ره) و همچنین آمادگی برای ارائه خدمات درمانی در استان‌های مرتبط، برپایی موکب‌های ارائه خدمات در محل‌های از پیش تعیین شده، مورد بررسی قرار گرفت.

پیشنهادات ویژه
پیشنهادات ویژه
دانش آراستگی
دیدگاه تان را بنویسید

آشپزی
خانه داری
تفریح و سرگرمی
دنیای سلبریتی ها
نیازمندی‌ها