|

معرفی انواع سینک توکار و سینک زیرکار برای لاکچری شدن آشپزخانه و تفاوت آنها

سینک ظرفشویی ها انواع بسیار مختلفی دارند که در این مطلب میخوایم با دو سبک تو کار و زیر کار اونها آشنا بشیم.

لینک کوتاه کپی شد
2

شایانیوز- بی شک یکی از مهمترین بخش های هر آشپزخونه ای عنصر سینک ظرفشویی هستش که خب تو هر خونه ای وجودش به شدت لازمه. سینک ظرفشویی تنها برای شستشوی ظرف ها و مواد غذایی نیست، بلکه یکی از اجزای بسیار پر اهمیت در دیزاین آشپزخونه محسوب میشه که میتونه نقشی مهم در زیبایی فضا داشته باشه. این روزها دیگه با پیشرفت طراحی داخلی و جذاب تر شدن مصالح و تجهیزات، سینک ظرفشویی ها بسیار مختلفی خهم روانه بازار گردیده. نمونه های متفاوت این سینک ها توکار و زیر کار می باشد که خب هر کدومشون مزایا و معایب خاص خود را دارند.

سینک روکار و زیر کار چیست و کاربرد آنها

این دو سبک از سینک در واقع در ابتدا توی نصبشون با هم تفاوت دارند. سینک توکار (Inset Sink) به اون دست از سینک هایی گفته میشه که از بالا داخل کانتر آشپزخونه نصب میشه و لبه های سینک کمی بالاتر از کانتر هستند و بخش زیرین آن نیز کابینت ها قرار دارند. سینک های توکار اغلب دارای جنس استیل ضد زنگ و یا گرانیت و مواد مشابهشون هستند که به دلیل نصب سادشون و همچنین طراحی های متنوعی که دارند، مور استقبال قرار گرفته محبوب دل بسیاری از آشپزخونه ها هستند.

انواع سینک ظرفشویی رو کار و زیر کار

از طرفی هم سینک زیر کار رو داریم (Undermount Sink) که خب به اون دست از سینک ها گفته می شود که از سطح زیرین کانتر قابل نصب هستند. در این روش در واقع سینک از زیر به کانتر وصله و بر روی سطح کانتر هیچگونه لبه ای وجود ندارد. این مدل از سینک های ظرفشویی اغلب برای آشپزخونه های مدرن که طراحی های مدرنی دارند به کار می رود. چرا که یه یکپارچگی بسیار ظریف و زیبا ایجاد می کند و از محبوبیت فراوونی برخوردار است. سینک های زیر کار روش نصب سخت تر و پیچیده تری به نسبت سبک بالایی دارد.

مزایا و معایب سینک های توکار و روکار

بی شک هیچ جنس و عنصری کاملا خوب و یا کاملا بد نیست و هر محصولی خوبی بدی های مختص به خودش رو هم داره. در اینجا با معایب و مزایای سینک های روکار و زیر کار آشنا خواهیم شد.

سینک توکار

از مزایای این محصول میتوان به نصب کم هزینه و البته بسیار ساده آن اشاره داشت که البته تنوع بسیار خوبی هم در طرح و جنس دارند. امکان تعویض شون آسونه و بریا انواع و اقسام کانتر ها مناسب هستند.

از معایب این سینک هم می توان به لبه های آن اشاره داشت که بر روی کانتر قرار میگیرد و گاهی ممکن است مانع از شستشوی سیمک شود. از طرفی هم ممکنه که باعث جمع شدن آب و آلودگی در لبه های اطراف بشه.

انواع سینک ظرفشویی رو کار و زیر کار

سینک زیر کار

خب همونطور که مشخصه یکی از خوبی های این سبک از سینک ها یکپارچگی لبه اونها با کانتر می باشد که خب به زیبایی و تمیزی آشپزخونه کمک خوبی دارد. در این جا هیچ آب و آلودگی در اطراف جمع نمیشه چرا که لبه ای وجود نداره.

اما از معایب سینک زیرکار هم این است که نصبی پیچیده دارد همراه با هزینه یا بالاتر که خب در انتخاب جنس کانتر هم محدودیت دارید. این سبک از سینک ها نیاز به نگهداری و تمیزی دقیق تر دارند.

انواع سینک ظرفشویی رو کار و زیر کار

بررسی دوام و مقاومت سینک تو کار و زیر کار

این دو سبک از سینک از نظر دوام و مقاومت نیز با هم تفاوت دارند. مثلا اینکه سینک های توکار به دلیل اینکه لبه های اونها بر روی کانتر قرار میگیرند به طبع از مقاومت بالاتری هم برخوردار هستند. از طرفی هم معمولا اینجورین که در مقابل با ضربه های معمولی و فشار های ساده دوام بسیار بالایی از خودشون نشون میدن. همچنین نصب ساده اونها به این معناست که به هنگام تعویض و یا تعمیرشون، کار چندان سختی ندارید. 

در حالی که سینک هایی که زیر کار هستند خب دقیقا به دلیل همین مسئله زیر کار بودنشون اگر نصاب حرفه ای نباشه و ذره ای نصب نادرست انجام بشه و یا اینکه از چسب و گیره های نامناسب استفاده بشه، سینک دچار مشکلاتی همچون جدا شدن از کانتر و یا نشت آب خواهد شد که خب همه اینها واقعا بده. بنابراین نصب دقیق و درست این نوع از سینک ها و همچنین مواد با کیفیتی که در اونها به کار رفته امری به شدت مهم تلقی می شود.

انواع سینک ظرفشویی رو کار و زیر کار

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها

عصر تکنولوژی