گران ترین انگشتر نامزدی متعلق به کدام سلبریتی ست؟ جنیفر لوپز با قدرت و قوی در رقابت
در این مطلب درمورد گران ترین انگشتر نامزدی سلبریتی هایی نظیر جنیفر لوپز و کیم کارداشیان صحبت کردیم که میتونه براتون جالب باشه.
یه سری هدیه ها هستن که همیشه و همیشه خاص میمونن از این رو باید در انتخاب اون ها نهایت دقت و ظرافت به کار بره مثلا یکی از این هدیه ها رو میشه حلقه نامزدی دونست که آقای داماد برای همسر آینده اش تهیه میکنه، حالا شما فکرش رو کنید که همسر آینده ی داماد یه فرد معروف و سلبریتی باشه، دیگه اهمیت این موضوع خیلی بیشتر میشه چون چشم یه دنیا به دستان اون زن خیره خواهد بود تا ببینه چه سلیقه و حتی چه پولی صرف تهیه اون حلقه شده، از این رو ما در این مطلب میخواهیم چندتا از گران ترین حلقه های نامزدی سلبریتی ها رو مثل حلقه جنیفر لوپز و کیم کارداشیان بهتون نشون بدیم، که میتونه براون جالب باشه، پس با ما همراه باشید.
الماس 35 قیراطی تراش زمرد ماریا کری
ماریا کری خواننده و بازیگر مشهور آمریکایی در سال 2016 با یک میلیاردر استرالیایی به نام جیمز پکر نامزد کرد و در این این نامزدی یک حلقه ی الماس تراش زمرد 35 قیراطی به ارزش تقریبی 10 میلیون دلار دریافت کرد.
این حلقه هم از نظر اندازه و هم از نظر قیمت یکی از بزرگترین و گرون ترین حلقه هایی بود که یه سلبریتی اون رو دریافت میکرد ولی شاد باورتون نشه دو سال بعد که نامزدی پایان بافت، کری خیلی بی سر و صدا این حلقه رو به مبلغ دو میلیون دلار فروخت و این تفات قیمت نشون میده که حتی الماس ها و جواهرات لوکس هم وقتی مجدد به فروش میرسن قیمتشون افت میکنه!
الماس سبز جنیفر لوپز
خب جینفر لوپز رو همه به عنوان کسی میشناسن که انگار هیچ وقت از عشق ناامید نمیشه و تا الان چندتا نامزدی بهم خورده داشته که یکی از اون ها مربوط به نامزدی با بن افلک هست که البته هدیه ی دریافتی این بازیگر و خواننده از نامزدش همون موقع خیلی سر و صدا کرد و این هدیه یه الماس سبز 8.5 قیراطی بود که زیبایی خارق العاده ای داشت.
باید این رو بدونید که الماس های سبز کمیاب هستن و حتی از الماس های با رنگ طبیعی هم کمتر پیدا میشن از این رو خیلی از مواقع الماس های سبز طوری پردازش میشن که این رنگی به نظر برسن در حالی که مشخصه انگشتر جنیفر لوپز یه سنگ اصل بود و با این حساب حسابی گرون بود. همچنین شاید دونستن این هم براتون جالب باشه که سبز رنگ موردعلاقه ی لوپز هست و همین موضوع این انتخاب رو بسیار رمانتیک تر کرده بود.
سنگ های تراش خورده 15 و 20 قیراطی کیم کارداشیان
خب کیه که ندونه کیم کارداشیان چنان سلیقه ی لوکس پسندی داره که حد و حساب نداره پس طبیعیه که کسی که ازش خواستگاری میکنه هم این موضوع رو بدونه و با در نظر گرفتن این اخلاق کارداشیان براش سنگ تمم بذاره که همین طور هم شده و همسر سابق کیم کارداشیان یعنی کانیه وست با یه انگشتر الماس 15 قیراطی که توسط لورین شوارتز طراحی شده بوده از ایشون خواستگاری کرد که اون موقع قیمتش چیزی حدود 8 میلیون دلار بود.
اما کار اینجا تموم نمیشه و کانیه بعد یه انگشتر دوم هم به همسر سابقش تقدیم کرد که اون هم یه انگشتر 20 قیراطی با تراش بالشی بود که خب رفت تو مجموعه جواهرات کیم کارداشیان. اما خب خیلی هم غبطه نخورید چون این انگشتر در یه سرقت از خانوم کارداشیان دزدیده شد!
انگشتر تراش خورده ی جنیفر لوپز
در این مطلب جنیفر لوپز با خودش رقابت داره و شاید براتون جالب باشه که بدونید این سلبریتی قبل از بن افلک یه انگشتر گرون دیگه هم دریافت کرده بود این بار از همسر سابقش یعنی مارک آنتونی که یه انگشتر الماس تراش خورده 8.5 قیراطی که با الماس های سفید کوچک تر احاطه شده بودن رو به جنیفر هدیه کرد. البته که این تنها انگشتر گرون این هنرمند نبود ولی در بین انگشترهای گرون سلبریتی ها حرف های زیادی برای گفتن داره.