استقلال خوزستان برای استقلال و سرمربی اش دردسر می شود؟

کیوان بابادی مدیرعامل باشگاه استقلال خوزستان مدعی است هیچ توافقی با بوژوویچ و باشگاه استقلال برای جدایی این مربی نداشته!
طی روزهای گذشته رسانه ها بارها به این ابهام پرداختند که آیا بوژوویچ به شکل توافقی از باشگاه استقلال خوزستان جدا شده یا قراردادش را با این باشگاه اهوازی فسخ کرده است. چرا که در این حالت و در صورت فسخ قرارداد یک طرفه با این باشگاه نمی توانست به عنوان سرمربی با تیم دیگری قرارداد امضا کند.
به گزارش «شایانیوز» به نقل از خبرورزشی؛ طبق بند ۲۵ آیین نامه، هر سرمربی که با باشگاهش به شکل یک طرفه فسخ کند قادر نیست به باشگاه دیگری ملحق شود مگر این که با باشگاه قبلی به توافق رسیده باشد.
کیوان بابادی مدیرعامل باشگاه استقلال خوزستان پس از پایان انتخابات فدراسیون فوتبال در جمع خبرنگاران در مورد جدایی بوژوویچ گفت:
به بوژوویچ تبریک میگویم که به هدفش رسید. واقعیت این است که قسط سوم قرارداد او از جانب ما پرداخت نشد و نوتیس داد. در ادامه صحبتهایی شد و خواهش کردیم تا ۲۰ ام همین ماه به ما فرصت دهد او هم به ما فرصت داد و گفت خیلی مهم نیست. اما متاسفانه یک شبه و بدون اطلاع، ایشان، باشگاه و اهواز را ترک کردند و فسخ او یکطرفه بود.
بابادی در پایان در مورد این که توافقی بین باشگاه با این مربی انجام شده یا نمه نیز توضیح داد:
بحث توافق نیست. ایشان یک طرفه با ما فسخ کرده و با فسخ یک طرفه فدراسیون قرارداد کسی را ثبت نمی کند و این که ایشان با خواست و اراده و توافق ما به باشگاه استقلال رفته باشد درست نیست.
عجیب اینکه بعد از حضور بوژوویچ در باشگاه استقلال اعلام شد تفاهم نامه ای به امضا رسیده که این سرمربی و استقلال خوزستان به طور توافقی قرارداد را فسخ کردند تا مشکل ثبت قرارداد بوژوویچ در سازمان لیگ حل شود. باید منتظر واکنش باشگاه استقلال و بوژوویچ یا سازمان لیگ در تایید یا رد صحبت های بابادی باشیم.
دیدگاه تان را بنویسید