|

ماجرای عجیب تصادف گل‌محمدی چه بود؟

حیی گل محمدی امروز ناخواسته در کانون توجه قرار گرفت.

لینک کوتاه کپی شد

بعدازظهر امروز خبر تصادف یحیی گل محمدی در اهواز سر از فضای مجازی و سایت‌های خبری درآورد و باعث نگرانی خانواده اش شد.

به گزارش «شایانیوز» به نقل از خبر ورزشی؛ اولین بار یک پایگاه خبری نوشت گل محمدی با اتومبیلی که باشگاه در اختیارش گذاشته با دو اتومبیل گران قیمت تصادف کرد و این خبر با قاعده یک کلاغ چهل کلاغ خیلی زود تبدیل یه یک خبر حوادثی داغ شد و حتی سر از رسانه‌های فارسی زبان خارج از کشور درآورد، اما اصل ماجرا چیز دیگری بود!

یحیی گل محمدی سوار بر خودروی سانتافه باشگاه فولاد در حال عبور از خیابانی باریک و پرتردد با دو اتومبیلی که کنار خیابان پارک کرده بودند برخورد کرد که هم به چرخ اتومبیل خودش و هم به بدنه دو اتومبیل پارک شده کنار خیابان آسیب خورد. 

همین، یک تصادف ساده و برخورد ماشین با دو اتومبیل در پارک، طوری در فضای مجازی با آب و تاب نقل شد که خیلی‌ها تصور کردند یحیی دچار حادثه شده و این موضوع حتی نگرانی خانواده اش را در پی داشت، اما خوشبختانه اصلا اتفاقی نیفتاده است.

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

آشپزی

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها