|

سردار دورسون بلاگر یا آقای گل پرسپولیس؟

سردار دورسون رسماً به پرسپولیس اضافه شد مهاجمی که در اینستاگرام بسیار موفق است!

لینک کوتاه کپی شد

سردار دورسون، مهاجم ترکیه‌ای که با نظر اسماعیل کارتال، سرمربی جدید پرسپولیس به این باشگاه پیوست دیروز رسماً به کاروان این تیم در ریاض اضافه شد تا با پیراهن شماره ۹۱ قرمز‌ها کارش را آغاز کند. مهاجمی که دوران پر نوسانی در فوتبال داشته و حالا در ۳۳ سالگی راهی فوتبال ایران شده تا چالش جدیدی را تجربه کند.

به گزارش «شایانیوز» به نقل از فرهیختگان؛ دورسون اگرچه در دارمشتات آلمان روز‌های درخشانی را داشته و در ۱۰۷ بازی برای تیمش ۵۹ گل زده و ۲۱ پاس گل داده، اما آخرین گل باشگاهی‌اش را ۲۵۳ روز پیش با پیراهن فنرباغچه برابر استانبول‌اسپور به ثمر رسانده است. از آن زمان تاکنون او پایش به گلزنی باز نشده و در این فصل با لباس آلانیا اسپور نه گل زده و نه پاس گل داده است. به این ترتیب این نگرانی وجود دارد که آیا او می‌تواند مشکلات خط حمله قرمز‌ها را حل کند یا نه؟

دورسون در حالی راهی ایران شد که برخلاف بازیکنان خارجی که در سال‌های اخیر راهی باشگاه‌های ایرانی شده‌اند اینستاگرامش بسیار پرمخاطب است و بیش از یک میلیون فالوئر در فضای مجازی دارد. از سوی دیگر رفتار‌ها و چالش‌های او در دوران فوتبالش باعث شده تا این مهاجم به عنوان بازیکنی پرحاشیه شناخته شود. او نشان داده علاقه زیادی به دیده شدن دارد و به همین دلیل است که توانسته در فضای مجازی دنبال‌کننده‌های زیادی داشته باشد.

یکی از اتفاقات حاشیه‌ای که در همین سال‌های اخیر برای دورسون اتفاق افتاده ماجرای اختلافش با ژرژ ژسوس، سرمربی کنونی الهلال (رقیب فرداشب پرسپولیس) است که دو سال پیش هدایت فنرباغچه را برعهده داشت و رفتار‌های دورسون باعث شد تا ژسوس او را در طول فصل تنها سه بار در ترکیب اصلی در لیگ قرار دهد و حتی پس از جدایی این مربی پرتغالی از فنرباغچه، دورسون گفته بود‌ای‌کاش این مربی هیچ‌گاه راهی ترکیه نمی‌شد! باید دید خرید جدید قرمز‌ها می‌تواند در گلزنی موفق باشد یا اینکه بلاگری و فعالیت در فضای مجازی بیشتر تمرکز او را خواهد گرفت.

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها

عصر تکنولوژی