گزینه استقلال راهی قطر شد!
![](https://cdn.shayanews.com/thumbnail/AmLDSRvg6oYj/iXvuajUvacmOX5pRVLLgs_nuk_17aGwMyChIBA-pPYBW33rYSHAYpQI0lTpejw3isKNs-oM-kM5J_EzVIW7GzqOFiYhqU-G4dT7FTymmaFGIZ1rPAshbwhQGaDLfXPTDucnbhyk2Imh4Vd8JrHJvvQ,,/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D9%84%D8%A7%D9%84.jpg)
یکی از گزینه های نقل و انتقالاتی استقلال راهی لیگ قطر شد.
باشگاه استقلال در روزهای گذشته و با نظر موسیمانه مذاکراتی با پرسی تائو وینگر ۳۰ ساله اهل آفریقای جنوبی که تجربه بازی در برایتون و اندرلخت و کلوب بروژ و ۵۳ بازی ملی را در کارنامه داشت آغاز کرده و به توافقاتی نیز دست پیدا کرده بود.
به گزارش «شایانیوز» و به نقل از میزان؛ اما امروز روزنامه العرب قطر از توافق نهایی این بزایکن با باشگاه افسیقطر خبر داد و نوشت: باشگاه الاهلی مصر موافقت رسمی خود را با انتقال پرسی تائو به باشگاه القطر اعلام کرد. ویزای تائو از طریق مدیر برنامههایش به این بازیکن داده خواهد شد و او پنجشنبه وارد قطر خواهد شد. البته این بازیکن به احتمال خیلی زیاد در دیدار یکشنبه برابر الدحیل بازی نخواهد کرد.
دیدگاه تان را بنویسید