|
ما رو به منابع منتخبت توی گوگل اضافه کن

توافق نهایی بارسلونا با دو ستاره دیگر؛ تابستان داغ شروع شد!

بارسا قصد دارد انتقال فرانک کسیه و کریستیانسن را قبل از پایان فصل به‌صورت رسمی اعلام کند.

لینک کوتاه کپی شد

بارسلونا برای تقویت خط  دفاع و میانی خود در فصل بعد از حالا در حال برنامه ریزی است و طبق ادعای موندودپورتیوو، با دو گزینه به توافق نهایی هم رسیده است.

به گزارش «شایانیوز» و به نقل از ورزش سه؛ آندرس کریستیانسن مدافع دانمارکی چلسی و فرانک کسیه هافبک ساحل عاجی میلان بازیکنانی هستند که پاسخ مثبت خود را به باشگاه کالاتان داده اند و تنها جزئیاتی اندک مانده تا انتقال شان نهایی شود.ژ

ژاوی هرناندز سرمربی بارسا در ابتدا جذب نیکولاس زوله مدافع بایرن را پیشنهاد داده بود ولی پس از اینکه ستاره آلمانی ترجیح داد راهی دورتموند شود، بارسلونا با توصیه سرمربی خود به سراغ کریستیانسن رفت. از قرارداد این مدافع 25 ساله تنها 4 ماه دیگر باقی‌مانده و او به‌عنوان بازیکن آزاد به بارسا ملحق خواهد شد.

شرایط برای فرانک کسیه هافبک 25 ساله میلان نیز مشابه است و او پس از رد آخرین پیشنهاد تمدید میلان تصمیم گرفته تا به پیشنهاد بارسا پاسخ مثبت بدهد. موندودپورتیوو نوشته است که توافق با هر دو بازیکن نهایی شده و بعید نیست حتی تا قبل از پایان فصل، انتقال‌شان جنبه رسمی هم پیدا کند.

پیشنهادات ویژه
پیشنهادات ویژه
دانش آراستگی
دیدگاه تان را بنویسید

آشپزی
خانه داری
تفریح و سرگرمی
دنیای سلبریتی ها
نیازمندی‌ها