|

اظهارت جنجالی شجاع خلیل‌زاده

من مقصر جدایی از پرسپولیس نبودم

مدافع سابق پرسپولیس گفت: رسول‌پناه به من گفت می‌توانی پول رضایتنامه‌ات را بدهی و بروی!

لینک کوتاه کپی شد

شجاع خلیل زاده مدافع سابق پرسپولیس در برنامه فرمول یک اظهار داشت: همه چیزم را مدیون پرسپولیس و هوادارانش هستم. یک درصد مقصر جدایی‌ام نبودم و این را نزدیکانم می‌دانند.

وی افزود: قرار نبود عکسی که لوگوی الریان را به اصرار بوس کرده بودم، پخش شود. من لوگوی پرسپولیس را با عشق بوس کردم ولی بیرونم کردند. امیدوار بودم رسول‌پناه زودتر برود که در پرسپولیس بمانم.

0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 

خلیل زاده تاکید کرد: رسول‌پناه به من گفت می‌توانی پول رضایتنامه‌ات را بدهی و بروی! همین الان 3 میلیارد از پرسپولیس طلب دارم. 30 سالم شده بود، کی باید پول درمی‌آوردم؟از هواداران پرسپولیس عذرخواهی می‌کنم و امیدوارم بازهم قهرمانی را جشن بگیرند.

وی در باره زدن واکسن کرونا در قطر افزود: من و همسرم واکسن زدیم؛ مثل تمام بازیکنان لیگ قطر.با مهرداد میناوند رفت و آمد خانوادگی داشتم و از فوتش ناراحت شدم.قطر چون آلودگی ندارد پوستم شفاف شده است.

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها

عصر تکنولوژی