وقتی بدنساز ههیکلی با یه حرکت تتلو رو سر ذوق آورد؛ واسه کنسرت هوا بازش چه فیسی ساخت!
امیر تتلو حالا که به کنسرتش نزدیک و نزدیک تر شدیم حاشیه هاش هم صد چندان شده و یه جورایی فضای مجازی رو کُمپلت در اختیار گرفته
شایانیوز- امیر تتلو تا چند روز دیگه قرار تو استانبول کنسرت برگزار کنه و طبق پیش بینی ها کم کم حواشی مربوط به این کنسرت داره به اوج خودش میرسه و تتلو تو فضای مجازی حسابی خبر ساز شده. تازه ترین خبر اما مربوط به فضای کنسرته که گویا امیر تتلو و تیمش قصد دارن کنسرت رو تو فضای باز برگزار کنن! برگزاری کنسرت تو فضای باز خوب شرایط خاصی داره و صدای پیرامون و شرایط جوی بسیار تاثیر گذار است. تتلو در این باره تو پیج خودش نوشت: فضای کنسرت بنا به درخواست و رای خودتون دقیقه ی نودی تغییر کرد و با اینکه یه ضرر کوچیک باز کردیم و کنسلی سالن قبلیو دادیم ولی عیب نداره خیلی خفن تر شد! فدای سرتون...
خلاصه یه همچین شکلی شد که هم از فضای آزاد و هوا لذت ببرین و کارای باحال تو فستیوال تتو مون کرد و هم کلا این فضارو نداشتیم تا حالا ، جدیده و وسط جنگل هم هست و صوت و انرژیه عشقو وسط طبیعت تولید میکنیم.
سحر بدنسازی که حسابی تتلو رو به وجد آورد!
امیر تتلو چند ماهی با سحر قریشی نامزد بود و این رابطه حسابی برای هر دو نفرشون پرحاشیه بود و تا مدت ها سحر قریشی و تتلو و عکس و فیلم هاشون در صدر اخبار فضای مجازی قرار داشت و حتی گفته شد این دو نفر بابت این رابطه کلی هم پول به جیب زدن! حالا و با گذشت چند ماه از کات کردن هنوز هم سحر قریشی و تتلو حاشیه مشترک دارند و آخرین مورد اون ها مربوط به پستی که تتلو تو صفحه شخصیش منتشر کرد و حسابی از یه سحر دیگه تعریف و تمجید کرد. موضوعی که خیلی ها اون رو غرض ورزانه قلمداد کردن و نوشتند تتلو با این کار خواسته حرص سحر رو دربیاره! اما ماجرا سحر خانوم بدنساز که اینقدر تتلو شیفته اش شده چیه؟ و اصلاً خانوم کیه؟
سحر رحمانی دختر بدنساز ایرانی چندی پیش در یک مسابقه فیتنس با یکی از آهنگ های امیر تتلو بر روی استیج آمده و تتلو هم از این مسئله بسیار به وجد می آید و در پیج شخصی خود در مورد این خانم ورزشکار اینگونه می نویسد: یه خانوم بدنساز رو دیدم ویدیوشونو الان فکر کنم سحر خانوم بود اسمشون که با آهنگ تازیانه مسابقه شون رو اجرا کردن. چقدر عظلات تفکیک وحرفه ای! چقدر افتخار کردم.
tavoos_init_player( 'tavoos-vplyr-twighBIB52VQnkKn', 'https://cdn.shayanews.com/thumbnail/hBIB52VQnkKn/Zvu8uorhJqQ5XRTJ0l0wT1nCLp36Gtb1ZyUNyqaaJ0DZjNawzS5kseHr8npxUAKSeyjqTkz5kMF4Vd8JrHJvvQ,,/final_630a023575fb4d0067ff9308_902469.jpg', [ { "file": 'https://cdn.shayanews.com/servev2/hBIB52VQnkKn/7lv1HQZoUSk,/final_630a023575fb4d0067ff9308_902469.mp4', "type": "mp4", "label": "720p" } ], );
وقتی تتلو هم کنسرت داره و هم فستیوال تتو!
شوک تتلو به هواداراش؛ کنسرت 2 اردیبهشت رفت رو هوااا
امیر تتلو صبح امروز یه پست عجیب تو صفحه یوتیوبش منتشر کرد که خیلی از هوادارا و به اصطلاح تتلیتی هارو بهت زده کرد! او نوشت: بوی کنسلی میاد و البته برگشت به ایران!! درست حسابی معلوم که شد خبر میدم.....اینکه کنسرت تتلو چند روز مونده به اجرا کنسل بشه و بره رو هوا در مورد این خواننده خیلی مسئله عجیبی نیست و قبلاً هم یکی دوباری اتفاق افتاد و حالا یا بلیط ها به تعداد کافی فروش نرفت و کنسرت کنسل شد و یا مثل کنسرت آذر ماه سال گذشته مسائل و مشکلات دیگه ای کنسرت رو کنسل کرد. اما موضوع عجیب اینه که تتلو گفته برمیگرده به ایران! ماجرا از این قراره که گویا پنجا و خورده ای نفر از امیر تتلو شکایت کردن و احتمال داره پلیس ترکیه تتلو رو دستگیر کنه و بفرسته به ایران..... بین این افراد چندتا دختر هم هستن که گویا از تتلو به اتهام فریب و اغفال شکایت کردن که احتمالاً یکیشون ستاره خانومه که حین کنسرت عید تتلو ویدیویی منتشر کرد و کلی راجب امیر بد و بیراه گفت و تهدید به شکایت هم کرد.
وقتی امیر تتلو خودش رو با رونالدو مقایسه میکنه!
امیر تتلو همیشه گفته بود عاشق فوتبال بازی کردن است و خودش رو هم مستحق حضور در سطح اول فوتبال ایران و حتی جهان می دونه و حتی زمانی هم در تمرینات پرسپولیس و استقلال حاضر شده بود و در ایام جام جهانی با انتقاد از مسی معتقد بود فوق ستاره فوتبال دنیا انگشت کوچیکه او هم نیست! حالا و بعد از مسی تتلو رفت سراغ رونالدو با انتشار عکسی خودش رو با CR7 مقایسه کرد!