نحوه نگهداری و رشد گیاه آپارتمانی آگلونما / معرفی این گل خوشگل واسه دیزاین پذیرایی
در این مطلب قراره با نحوه نگهداری از گیاه آپارتمانی آگلونما آشنا بشیم که زیبایی خاصی داره و اینجوری سالمم میمونه.
شایانیوز- خانومای امروزی دیگه مثل قدیم ندیما نیستن که گل و گیاهشون رو داخل حیاط نگهداری کنن و تو یه گلدون ساده پلاستیکی قرار بدن. بلکه انواع و اقسام گیاهان آپارتمانی رو داخل خونه میارن، تا هم یه خوشگلاسیون جانانه به دکور خونشون ببخشن، و هم اینکه هوای منزلشون به خوبی تصفیه بشه. آخه گل و گیاه های الان تو گلدون های خوشگل و با مراقبت های نازدونه ای رشد میکنن و زندگی دارن.
از سویی هم گیاهان آپارتمانی دارای انواع مختلفین که بسته به سلیقه و سبک دکور شما انتخاب میشن. خیلی از اونها گلدار هستن و رنگی، خیلی از اونها هم کاملا سبز رنگن و با برگای سبزشون یه زیبایی خاص به محیط میبخشن. یکی از گیاهان آپارتمانی همیشه سبز، گیاه آگلونما هستش که زیبایی منحصر به فردی داره و از سویی هم نیازمند مراقبت های خاص هستش. اگر این گیاه رو دارین و یا میخواین بخرین و گوشه ای از خونه بزارینش، پس حتما با این مطلب همراه بمونید.
نوری که واسه گیاه آگلونما مناسبه
این گیاه نیاز به نور غیر مستقیم و ملایم داره و در واقع تو نور زیاد دچار سوختگی میشه. در میون انواع آگلونما، گونه نقره ای میتونه با فضاهایی که کم نور تر هستن هم سازگاری خوبی داشته باشه.
بهترین جایی که این گل میتونه قرار بگیره پشت پنجره های شرقی و یا جنوب شرقی هستش که باید تو فاصله یک متری قرار بگیره. تو چنین شرایطی این گیاه میتونه از آفتاب صبحگاهی هم بهره خوبی ببره و زندگی سالمش رو داشته باشه. آگلونما در انواع رنگ هستش که البته تو نور کم میتونه باعث بشه لکه های رنگی گیاه کم کم محو بشن.
دمایی که آگلونما دلش میخواد
آگلونما یه گیاه بومی مناطق گرمسیری محسوب میشه که خب به همین دلیل هم دمای مورد نیازش باید دمای مرطوب و معتدل باشه. ایده آل ترین دما واسه این گیاه زیبا بین 21 تا 29 درجه هستش. یادتون نره که دمای زیر 10 درجه میتونه آسیب رسان به گیاه باشه.
رطوبت مورد نیاز آگلونما
همونطور که اشاره شد آگلونما یه گیاه بومی به حساب میاد که در مناطق گرم و مرطوب جنوب شرقی آسیا رشد داره. خب با توجه به این مطلب متوجه میشیم که این گیاه علاقمند به رطوبت هستش و با اسپری آب بر روی برگاش میشه بهش یه شادابی مفید بخشید.
خاک و گلدون این گیاه باید این مدلی باشه
آگلونما نیازمند خاک سبک با زهکشی خوب هستش که خب میتونید برید سراغ ترکیب خاک برگ و پرلیت که گزینه های مناسبی برای این گیاه هستن. از سویی هم میشه که با استفاده از تکه های زغال به بهبود کیفیت خاک کمک داشت. فراموش نکنید که خاک آگلونما باید یکم اسیدی و غنی از نیتروژن باشه. اما خب باید پیش از کاشت این گیاه حتما از وجود سوراخ های کافی جهت عبور آب در انتهای گلدون مطمئن باشید.
آبیاری منظم و مخصوص
هر زمان که دیدین روی خاک خشک شده، باید آبیاری رو شروع کنید و فقط یادتون باشه آبیاری بیش از حد میتونه باعث پوسیدگی ریشه بشه. مدت زمانی که باید به آگلونما آب بدیدی تو تموم فصول سال یکسان نیست و بهتره که به شکل روزانه میزان رطوبت بخش رویی خاک رو حتما بسنجید.
جهت آبیاری آگلونما لازمه که از آب تصفیه شده، و یا آب جوشیده و سرد شده و آب باران استفاده کنید. یادتون باشه باید اونقدری به این گیاه آب بدید که از سوراخ تهش آب خارج بشه. آبی که بخواد ته گلدون جمع بشه باید بریزه بیرون تا گیاه رو دچار مشکل نکنه.
کوددهی فصلی واسه گیاه آگلونمای زیبا
تو بهار و تابستون که فصل رشد گیاه هستش، بهتره که هر دو هفته یکبار از کود مایع استفاده کنید. در واقع کود های پوسیده شده و یا خاک برگ جنگلی مواردی هستن که میتونن واسه رشد این گیاه مناسب باشند.
آگلونما نیاز به حموم و تعویض جا داره
گلدون آگلونما هر ۱۸ تا دو سال نیاز به تعویض داره. چرا که گلدون گیاه، باید از ریشه بزرگتر باشه و با انجام منظم این کار گیاه شما شاداب و با طراوت و سالم خواهد موند.
جهت شادابی بیشتر گیاه هم باید با یه دستمال تمیز و مرطوب به خوبی برگهای گیاه رو میز کنید. اگر هم بر روی برگ گیاه لکه ایجاد شده میشه که از ترکیب چند قطره ای شیر و یک لیتر آب کمک گرفت و بگا رو تمیز کرد. چنین ترکیبی میتونه یه تقویت کننده جذاب برای آگلونما هم باشه.
هرس کردن گیاه آگلونما
یادتون نره برگ های زرد و آسیب دیده رو به شکل پیوسته هرس کرده و تا گیاهتون بتونه خوب رشد کنه. برای این کار میتونید برگای زرد پایین گیاه رو هم هرس کرده تا گیاهتون به خوبی رشد کنه. بعضی اوقات هرس کردن به منظو تکثیر گیاه و قلمه زنیش انجام میشه.
دیدگاه تان را بنویسید