با سلیقگی / چیزای که تو آشپزخونه فکر می کنیم دیده نمیشن اما توجه مهمان رو جلب می کنند
اگر شما هم دلتون میخواد وقتی مهمان میاد خونتون همه چیز تمیز و شیک و مرتب باشه، پس حتما با این مطلب همراه باشید.
شایانیوز- آشپزخونه قلب هر خونه محسوب میشه که خب بعد از پذیرایی، مهمترین قسمت خونست. البته که از نظر کاربرد میشه گفت حتی شاید اولین درجه رو داشته باشه چرا که خدمات فراوونی رو در اختیار افراد قرار میده و در واقع محلی جهت انواع و اقسام کارها و شستشو ها و پخت و پز هاست. اما از سویی هم زیبایی خاص خودش رو داره، و یا بهتره بگیم باید زیبای یونیک خودش رو داشته باشه چرا که آشپزخونه هم به مانند پذیرایی قابل رویت هستش و در واقع کثیف و نازیبا بودنش میتونه حس به شدت بدی به خانوم خونه بده. اما یکسری از بخش های آشپزخونه هستن که شاید به چشم ما دیگه عادی و تکراری بیان و به همین دلیل اصلا حتی اونها رو حس نکنیم و نبینیم. در حالی که وقتی یه مهمان وارد خونمون میشه به اون بخش ها خیلی راحت چشمش میخوره و براش بولد میشه. اگر دلتون میخواد بدونید این عناصر در آشپزخونه کدوما هستن و بیشتر بهشون بپردازید تا در نگاه مهمان چشم نواز بیاد نه نامرتب و زشت، پس حتما با ادامه مطلب ما همراه باشید.
فضای سینک ظرفشویی در آشپزخونه
هیچی به اندازه یه سینک کثیف و شلوغ و پر، نمیتونه فضای آشپزخونه رو شلوغ نشون بده و تو زیباییش تاثیر منفی بزاره. میگین مهمان نمیبینه، در حالی که مهمان ممکنه حتی با دیدن ظروف انباشته شده داخل ظرفشویی حس ناخوشایندی بگیره. دانیل چیپروت، طراح داخلی معروف، هم در این رابطه میگه: "هیچچیز بدتر از انباشتگی ظرف ها در سینک نیست!" بهتره قبل از رسیدن مهمان ها ابتدا سریع داخل ظرفشویی رو خالی کرده و ظروف رو بشویید تا هم آشپزخونه مرتب دیده بشه و هم حس تازگی القا کنه. چیپروت در رابطه با این قضیه میگه اگه براتون زیاد اتفاق میفته پس بهتره روی یک سینک عمیق تر سرمایه گذاری کنید تا کارایی بیشتری برای آشپزخونه داشته باشه.
ایده پیشنهادی
مهمه که فضای اطراف سینک نیز تمیز و مرتب باشد و بوی خوشایندی هم وجود داشته باشه. در اینجا میشه با استفاده مواد شوینده طبیعی و عطرهای خوشبو کننده جهت تمیزکاری به فضای آشپزخونه یه حس تازگی و دلپذیر ببخشید. این رو مطمئن باشید وقتی مهمان وارد میشه اولین چیزی که چشمش میخوره تو اشپزخونه، سینک شماست.
نورپردازی آشپزخونه به شکل چشمگیر
نورپردازی تو آشپزخونه نه کم باشه و نه زیاد. چرا که اگه نور کم باشه فضا بسته و دلگیر حس میشه و اگر هم نور خیلی زیاد باشه، خب فضای آشپزخونه شما رو شکل رستوران یا فست فود نشون میده! در واقع مهمان خیلی زود میتونه متوجه بشه که نور آشپزخونه شما کمه یا زیاد! اما چطور میشه حلش کرد؟ خب جواب واضحه، با استفاده از نورپردازی محیطی. اگر از چند منبع نوری مختلف استفاده کنید، نه تنها فضا رو روشن کرده اید، بلکه این امکان رو به شما میده تا همچنان محیط آروم و راحتی داشته باشید. برای این کار میشه از نورپردازی مختلف کمک گرفت، و یا لامپ های دکوری، و نورپردازی های زیر کابینتی. به علاوه اینکه جهت تزریق حس زندگی، میشه از تلفیق بافت های خاصی همچون آویزی از پارچه لینن به همراه یک لوستر آهنی استفاده کرد. از سویی هم جهت یک تغییر سریع و آسون میشه از چند لامپ رومیزی بدون سیم کمک گرفت که نور کمی ایجاد می کنند. این کار یه حس صمیمیت برای مهمان شما نیز خواهد داشت.
شلوغی پیشخوان، اپن و کابینت های آشپزخونه
یکی از مهمترین نکاتی که در این راستا وجود داره، شلوغی فضای پیشخوان و اپن هستش. در حالی که شاید نامرتب بودنش به چشم خونمون عادی بیاد چون زیاد دیدیمش، برای مهمان به شدت کثیف و حتی کلافه کننده هستش. متخصصان طراحی داخلی در این رابطه میگن "یک کانتر شلوغ میتونه به سرعت توجهات رو به خودش جلب کنه، اما نه توجهی مثبت" هیچ چیز بدتر از دیدن یه کانتر کثیف و درهم نیست که باعث میشه افراد احساس راحتی هم نکنند. بهتره که قبل از رسیدن مهمان به خانه ابتدا از شلوغی فضای کانتر خلاص شوید و در این راستا پیشنهاد ما به شما استفاده از راه حل های ذخیره سازی هوشمند هستش. مثلا میشه که از داخل وسایل برقی و یا کشو ها کمک بگیرید و چند ساعتی وسایل رو در داخل اونها پنهان کنید. برای داشتن یک آشپزخونه همیشه مرتب و زیبا، مهمه که علاوه بر مخفی کردن وسایل پرکاربرد، برخی از وسایل تزیینی کوچیک مثل یک گلدان یا یک سبد خوش ساخت رو بر روی کانتر بزارید تا فضای شما شلوغ نشه و زیباییش رو ساپورت کنه.
دیدگاه تان را بنویسید