اصول چیدمان سالن کم عرض
چیدمان خونه دراز و باریک رو یاد بگیر و بزن تو کار دیزاین؛ هر خونه ای میتونه شیک باشه
خوب طراحی کردن و زیبا چیدن یک خونه زیبا و استاندارد، بدون هیچ گونه پرتی ای که هنر نیست، مهم اینه که بلد باشی یه سالن کم عرض رو چطور دکور کنی
شایانیوز- مطمئنا برای شما هم پیش اومده خونه هایی رو دیدید که از لحاظ ساخت و معماری سالن پذیرایی یا به اصطلاح خودمون اتاق نشیمن خونه طراحی دراز و باریک داره؛ ممکنه با خودتون فکر کنید که این یه نقص بزرگه که ممکنه تو طراحی خونه وجود داشته باشه و قطعا چیدمان و دکوراسیون فضا رو برای شما سخت می کنه، خب این کاملا درسته اما به معنای این نیست که اگر شما خونه ای با چنین نقشه ای دارید نمی تونید با یک چیدمان شیک و درجه یک به خونه ای ژورنالی و زیبا تبدیل کنید.
درسته که چیدمان و طراحی خونه ای که مربع شکله یا یک مستطیل بزرگ و عریضه راحت تره اما نباید این نکته رو فراموش کنید که هر فضایی چیدمان اصولی و مناسب خودش رو داره که اگر رعایت بشه می تونه بر زیبایی و جذابیت محیط تاثیر مثبت بگذاره به همین خاطر هم ما می خوایم چند تا از مهم ترین نکته هایی رو که باید در چیدمان اتاق های نشیمن دراز و باریک یا به عبارتی کم عرض رعایت کنید با شما به اشتراک بگذاریم، نکاتی که اگر بهشون توجه کنید قطع به یقین جذابیت بصری فضای نشیمن شما بیشتر میشه.
1.حفظ مسیر رفت و آمد در سالن های کم عرض
نحوه چیدمان مبل ها، میز ها و تمامی آیتم های ریز و درشت دیگر باید به گونه ای باشه که شما برای تردد نیاز نداشته باشید مسیر مارپیچی ای رو طی کنید و مدام لوازم رو دور بزنید، این نکته به خصوص در رابطه با در ورودی خیلی اهمیت داره، مهمان شما پس از ورود به خانه باید بتونه خیلی راحت راه خودش رو پیدا کنه.
2.عدم ایجاد دید تونلی در سالن های کم عرض
لزوما راحت ترین راه چیدمان بهترین اون ها نیست. در سالن های کم عرض اگر آیتم ها و اسباب و اثاثیه رو درست نچینید باعث میشه که فضایی تونل مانند ایجاد بشه پس نباید لوازمتون رو مثل مترو ردیفی و رو به روی هم بچینید، سعی کنید که مبل ها رو از هم دیگه و از دیوار فاصله بدید و برخی از آیتم ها مانند کنسول رو حتما بر دیوارهای عرضی قرار بدید.
3.وسایل منحنی و گرد در سالن های کم عرض
به گزارش شایانیوز، سعی کنید با استفاده از لوازم گرد و منحنی، مثل میز گرد، آینه کاری گرد، عسلی گرد و غیره به فضای خونه خودتون شکل بدید و از زاویه دار بودن فضا کم کنید و باعث نرم شدن جلوه بصری فضا بشید.
4.تفکیک فضا در سالن های کم عرض
تفکیک کردن سالن به فضاهای مختلف باعث میشه که از کم عرض و طویل بودن سالن کاسته بشه، برای همین هم خوبه که سعی کنید به وسیله فرش و پارتیشن فضاهای تفکیک شده ایجاد کنید. حتا می تونید از آثار هنری مختلف هم در فضاهای مشخص شده استفاده کنید.
5.پرده مناسب سالن های کم عرض
سعی کنید حتما و حتما از پرده های بلند استفاده کنید تا با ایجاد خطای دید باعث بلند تر دیده شدن سقف بشند و به این ترتیب از بروز احتمالی حس تنگی و خفگی جلوگیری کنید. می تونید از آیتم هایی مثل قفسه، شلف و کتابخونه های بلند هم استفاده کنید تا دید رو به سمت بالا جلب کنند.
به نظر شما کاربران شایانیوز چه موارد دیگری هست که میشه در طراحی و چیدمان خونه های کم عرض استفاده کرد؟ نظرات و پیشنهاد های خودتون رو با ما به اشتراک بگذارید.
اگر دوست دارید یاد بگیرید که چجوری خونه تون رو خوشگل بچینید صفحه چیدمان خونه ما رو دنبال کنید.
دیدگاه تان را بنویسید