اجرام آسمانی
عبور یک سیارک یک کیلومتری از نزدیکی زمین!
ناسا گزارش کرده است که ، یک سیارک به وسعت یک کیلومتر در هفته آینده نزدیکترین عبور خود را از زمین انجام خواهد داد.
شایانیوز- مرکز مطالعات اجسام نزدیک به زمین ناسا، که دنبالهدارها و سیارکهای بالقوه خطرناکی را که میتوانند با سیاره ما برخورد کنند، ردیابی میکند، به تازگی گزارشی منتشر کرده است مبنی بر اینکه در تاریخ 18 ژانویه برابر با بیست و هشتم دی ماه سیارکی با عرض یک کیلومتر، با سرعت 47344 مایل در ساعت از فاصله ی 1.2 میلیون مایلی سیاره ما عبور خواهد کرد.
به گفته ی ناسا این سیارک 7482 (PC1 1994) نام دارد که در سال 1994 کشف شده است.
خوشبختانه هیچ کس انتظار ندارد که این سیارک به زمین برخورد کند اما براساس پیش بینی های ناسا، طی دو قرن آینده این رویداد، نزدیک ترین عبور یک سیارک از کنارِ سیاره ی زمین خواهد بود.
7482 بزرگترین سیارکی نخواهد بود که از سطح زمین عبور می کند در حقیقت این افتخار متعلق به سیارک 3122 فلورانس (ET3 1981) می باشد که در تاریخ 1 سپتامبر 2017 برابر با دهم شهریور سال 1396 از کنار زمین عبور کرد و از برخورد با زمین ناکام ماند. ناسا تخمین زده است که این سیارک عظیم در تاریخ 2 سپتامبر 2057 مصادف دوازدهم شهریور 1436 مجددا از سطح زمین عبور خواهد کرد.
متاسفانه بعید به نظر می رسد که کسی بتواند با چشم غیر مسلح سیارک 7482 را ببیند اما احتمالا حتا با یک تلسکوپ ساده نیز قابل رویت خواهد بود.
برای کسانی که نمی دانند باید بگوییم، اجرام نزدیک به زمین سیارک ها و دنباله دارها با مدارهایی هستند که آنها را در فاصله 48 میلیون کیلومتریِ زمین قرار می دهند و تمرکز اصلی ناسا و سایر سازمان های فضایی در سرتاسر جهان، تشخیص تهدید اجرام نزدیک به زمین یا NEO می باشد که به طور بالقوه می توانند آسیب جدی به سیاره زمین وارد نمایند.
در همین راستا در سپتامبر سال گذشته یک فضاپیمای ناسا عمدا با یک سیارک برخورد کرد تا بتواند مسیر حرکت آن را تغییر دهد.
دیدگاه تان را بنویسید