|

نکاتی عجیب درباره بررسی لایحه حجاب در مجلس

لایحه حجاب پشت درهای بسته و در دست 10 نفر؛ بهتر نیست به مجلس بعد سپرده شود؟

لایحه حجاب

چرا بررسی قوانینی که در سرنوشت طیف وسیعی از مردم جامعه نقش دارند انقدر پنهانی و پشت درهای بسته انجام می گیرد؟!

لینک کوتاه کپی شد

شایانیوز- یکی از مواردی که به تازگی در صدر اخبار قرار گرفته پیرامون مقوله ی لایحه حجاب می گردد. از وقتی که صحبت در مورد لایحه حجاب و عفاف به میان آمد، حواشی زیادی نیز پدیدار شدند. اما سوال اینجاست که تصمیم گیری برای این لایحه به دست چه کسانی سپرده شده ؟!. چرا که خبر ها حاکی از مجلس حداقلی و آراء حداقلی است. 

لایحه حجاب

سرنوشت لایحه حجاب به دست آراء حداقلی است

در راستای مقوله ی حجاب، قصه از این قرار است. طبق تصمیم اتخاذ شده مجلس، کمیسیون اصلی بررسی لایحه حجاب و عفاف، در قالب اصل 58 قانون اساسی کمیسیون قضایی و حقوقی است. به طوری که تنها اعضای این کمیسیون هستند که حق رای داشته و دیگر نمایندگان حاضر در این جلسات، تنها جایگاه مشورتی و نظارتی دارند. بر اساس گزارش خبر آنلاین؛ آراء نمایندگان نقش آفرین در تصویب لایحه حجاب و عفاف حکایت از آن دارد که مجموع رأی این نمایندگان برابر با ۴۹۲ هزار و ۵۷۳ رأی است. یعنی سرنوشت یک لایحه حساس و مهم که با حقوق شهروندی ارتباط مستقیم دارد در اختیار نمایندگانی قرار گرفته است که مجموع آراء آنها به ۵۰۰ هزار نفر هم نمی رسد.

10 عضو لایحه حجاب چه کسانی هستند؟!

براساس اطلاعات منتشر شده در پایگاه الکترونیکی جامعه مجلس شورای اسلامی  موسی غضنفرآبادی، محمدتقی نقدعلی، حسن نوروزی، سیدکاظم دلخوش اباتری، هاجر چنارانی، سیدمحمد موحد، حسینعلی حاجی دلیگانی، سیدمرتضی حسینی میانه، عبدالرضا مصری و مهدی باقری ۱۰ عضو این کمیسیون هستند و بنا بر قانون این کمیسیون با دو سوم اعضا هم می تواند جلسات بررسی این لایحه در قالب اصل ۸۵ را تشکیل دهد و رأی گیری انجام شود.

لایحه حجاب

 

چرا تصمیم گیری های لایحه حجاب در خفا انجام می پذیرند

انجام تصمیم گیری ها پیرامون لایحه عفاف عموما در صحن غیر علنی مجلس انجام می پذیرند. هیچ شک و شبهه ای وجود ندارد که بررسی مواردی که پیرامون این عنوان می چرخند جنبه ای قانونی داشته و در صورت تصویب تمام مردم جامعه موظف به اجرای آن می باشند. اما سوال اینجاست که چرا بررسی قوانینی که در سرنوشت طیف وسیعی از مردم جامعه نقش دارند   انقدر پنهانی و پشت درهای بسته انجام می گیرد؟!

لایحه حجاب

بهتر نبود لایحه حجاب به مجلس بعد سپرده می شد؟

نکته دیگری که در خصوص روند تصویب لایحه عفاف و حجاب مطرح است زمان بررسی و تصویب این لایحه است. انتخابات مجلس آینده قرار است اوایل اسفند ماه برگزار شود و از آنجایی که پیش ثبت نام مجلس دوازدهم هم انجام شده قطعا خیلی از نمایندگان این روزها درگیر برنامه ریزی برای انتخابات پیش رو هستند و شاید تمرکز کافی برای بررسی لایحه ای به این مهمی را نداشته باشند. علاوه بر این در ماه های آخر فعالیت چه مجلس چه دولت بررسی و تصمیم گیری در خصوص برنامه های کلان که روی زندگی بخش زیادی از مردم تاثیر می گذارد شاید خیلی مقبول نباشد و بهتر باشد چند ماهی صبر پیشه شود و کار به مجلسی سپرده شود که چهار سال آینده قانون گذار کشور است و فرصت پاسخگویی هم دارد.

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها

عصر تکنولوژی