|

آیا قوه قضاییه میخواهد لایحه حجاب را پس بگیرد؟

طبق اصل ۸۵ قانون اساسی، قوانینی که این گونه به تصویب می‌رسند، آزمایشی هستند و مدت زمان اجرای آنها تا سقف ۵ سال است.

لینک کوتاه کپی شد

یک هفته بعد از تصمیم جنجال برانگیز مجلس مبنی بر بررسی لایحه عفاف و حجاب در قالب اصل ۸۵ قانون اساسی و ارجاع آن به کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس، ساعاتی پیش سخنگوی این کمیسیون «پایان رسیدگی به این لایحه در کمیسیون حقوقی مجلس» را اعلام کرد. بنا بر گفته غضنفرآبادی این لایحه در انتظار قرار گرفتن در دستور کار صحن است.

به گزارش شایانیوز به نقل از خبرآنلاین؛ طبق اصل ۸۵ قانون اساسی، قوانینی که این گونه به تصویب می‌رسند، آزمایشی هستند و مدت زمان اجرای آنها تا سقف ۵ سال است. بر همین اساس مصوبه کمیسیون قضایی طبق اصل ۸۵ قانون اساسی تنها برای رأی‌گیری در باره مدت زمان اجرای آزمایشی این مصوبه در صحن مجلس به رای گذاشته می‌شود و پس از آن به شورای نگهبان برای اعلام نظر ارسال خواهد شد.

مجلس نظر دولت و قوه قضاییه را درباره لایحه حجاب خواهد گرفت

در همین راستا، غلامرضا نوری قزلجه، نماینده مجلس در گفتگویی با خبرگزاری خبر آنلاین، گفت: در آئین نامه مقرر نیست که کمیسیونی که یک لایحه را مطابق اصل ۸۵ بررسی کرده، بخواهد نظر دولت یا قوه قضاییه را بگیرد ولی معمولا در تهیه این نوع گزارش ها و آماده کردن قانونی که می خواهند تصویب بکنند، نظرات دستگاه های ذیربط را هم می گیرند. برهمین اساس پیش بینی می کنم چون لایحه از طرف قوه قضاییه آمده است، نظر قوه قضاییه را هم درباره این لایحه بگیرند تا در مسیر اجرای آن همراهی این قوه را داشته باشند.

دولت می تواند لایحه نهایی شده حجاب را پس بگیرد اگر...

وی گفت: اگر دولت یا قوه قضاییه به آنچه که در این لایحه نهایی شده، معترض باشند، می توانند لایحه را پس بگیرند و اجرای آن متوقف می شود.

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها

عصر تکنولوژی