۹۰ درصد اقتصاد ایران در خطر نابودی؛ تیشه صیانت به ریشه کسب و کارهای کوچک و متوسط
عدهای که گمان میکنند صلاح مردم را بهتر از خودشان میدانند با این سیاستها آسیب جدی به اقتصاد وارد کردند.
امروزه در تمام کشورهای پیشرفته و در حال پیشرفت دنیا دسترسی به اطلاعات امری مسلم است. تبادل اطلاعات و دانش فنی روز دنیا است که در نهایت یک کشور را در عرصههای مختلف اقتصادی، اجتماعی و … موفق خواهد کرد. در چنین شرایطی طرح صیانت چه با ما خواهد کرد؟
به گزارش «شایانیوز» و به نقل از تجارت نیوز، عادل طالبی، دبیر انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی گفت: وجود فضای آزاد در عرصه اینترنت از چند جهت به ما کمک میکند. یکی از آن جهات ورود محتواست. مسدودسازی اینترنت خوراک فطری را از نیروی تولید محتوای ما میگیرد و ابزارهای ایمیل مارکتینگ، آنالیز و … را از بین می برد. با توجه به اینکه یکی از بندهای طرح صیانت جلوگیری از خروج محتواست، این موضوع نیز برای ما مشکلساز است. از طرف دیگر کسب و کار در ایران مانند همه دنیا نیاز به فضایی برای حضور مخاطب و تبدیل وی به مشتری دارند.
وی تصریح کرد: سالها طول میکشد تا مردم به استفاده از یک پلتفرم جدید به این منظور عادت کنند و حتی اگر بر فرض توان راهاندازی شبکههای اجتماعی داخلی را داشته باشیم چندین سال طول میکشد تا مردم به استفاده از آن عادت کنند و در این مدت زیانهای جبرانناپذیری بر پیکر اقتصاد کشور وارد میشود. در این میان بیش از همه کسب و کارهای کوچک و متوسط که ۹۰ درصد اقتصاد ایران را تشکیل میدهند متضرر میشوند. چرا که کسب و کارهای بزرگ همواره امکان استفاده از صداوسیما، سایتهای پرمخاطب، بیلبوردها و …. را دارند.
وی دشمنپنداری را مهمترین عامل تصویب سیاستهای محدود کننده دانست و گفت: عدهای که گمان میکنند صلاح مردم را بهتر از خودشان میدانند با این سیاستها آسیب جدی به اقتصاد وارد کردند. تا وقتی نگاه «مردم نمیفهمند» در بین برخی از مسئولان حاکم باشد رفتارهای غلط ادامه خواهد داشت. استرس برای مردم کافی است. زمان آن رسیده تا مردم ثمره انقلاب را در سفره های خود ببینند. آلمان و ژاپن ۲۰ سال بعد از جنگ با قدرت به عرصه اقتصاد دنیا برگشتند. اما ۳۰ سال از جنگ ما گذشته و وضعیت تغییری نکرده است. این نشان از ضعف آشکار مدیریتی است.
دیدگاه تان را بنویسید