از دکتر پری ملک زاده فقط یک جفت کتونی صورتی مانده| ماجرای سقوط استاد نقاشی در آبشار
جستجوها برای یافتن دکتر پری ملک زاده که روز جمعه هنگام بازدید از آبشار سوکهدوکل به داخل آبشار سقوط کرد همچنان بعد از 3 روز ادامه دارد.
شایانیوز- از دیروز نام دکتر پری ملک زاده استاد گروه نقاشی دانشگاه ارومیه در فضای مجازی حسابی وایرال شده اما ماجرای این خانم دکتر چیست؟
آنطور که در بعضی صفحات اینستاگرام گفته شده روز 19 تیر خانمی حدود 40 تا 45 ساله از ارومیه برای بازدید به آبشار سوله دو کل آمده بود. او برای اینکه کفش هایش خیس نشود، آن ها رو روی یک سنگ گذاشت و برای گرفتن عکس روی سنگ دیگری رفت. در همین حین، تلفن همراهش از دستش داخل آب افتاد وقتی برای برداشتن گوشی خم شد پایش روی سنگ لیز خورد و به داخل آب افتاد. رسانه شایانیوز صحت چگونگی این اتفاق را تایید نمی کند ما چگونگی این اتفاق را از صفحه اینستاگرام hallani- نقل کرده ایم.
روز جمعه، حمید محبوبی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اعلام کرد که ساعت ۱۴:۳۰ گزارشی مبنی بر سقوط از ارتفاع یک گردشگر ۴۵ ساله در آبشار سوکهدوکل منطقه دالامپر شهرستان ارومیه اعلام شد که نجاتگران پایگاه امداد و نجات کوهستان سیلوانا هلال احمر ارومیه و تیم واکنش سریع (RRT) مرکز استان آذربایجان غربی پس از دریافت گزارش حادثه و کسب اطلاعات از آخرین موقعیت مکانی، بلافاصله با تجهیزات کوهستان به محل حادثه اعزام شدند. وی افزود: پس از آنکه در موقعیت اثبات شد فرد سقوط کرده یک زن ۴۵ ساله است و پس از ۹ ساعت کوهپیمایی، درهنوردی و عملیات جستوجو در منطقه، متأسفانه تاکنون فرد مفقود شده پیدا نشده است و با توجه به وسعت منطقه، دپی پر شدت آب و تاریکی هوا، ادامه عملیات جستوجو و نجات همچنان با گذشت سه روز ادامه دارد.