|

ستاره نیمکت نشین برای پرسپولیس حاشیه ساز می شود؟!

یکی از ستاره های فصل پیش پرسپولیس روزهای سخت نیمکت نشینی را سپری می کند.

لینک کوتاه کپی شد

شاید در بحبوحه جشن های قهرمانی پرسپولیس در فصل گذشته، گئورگی گولسیانی فکرش را نمی‌کرد بعد از سپری کردن یک فصل رویایی در پرسپولیس برای سال دوم حضورش در این باشگاه به یک نیمکت‌نشین کامل تبدیل شود.

به گزارش «شایانیوز» و به نقل از طرفداری؛ مدافعی که رد پایش در پیروزی های پرسپولیس در تمام بازی های بزرگ مشخص بود و حتی در روزهایی که زمزمه می شد محمدحسین کنعانی زادگان قرار است جانشین گئورگی شود، هواداران پرسپولیس در نظرسنجی های مختلف با رای دادن به این مدافع گرجستانی نشان دادند تا چه اندازه او را دوست دارند.

اما گل محمدی با وجود در اختیار داشتن بهترین خط دفاعی لیگ، باز هم تصمیم به جذب یک مدافع ملی پوش گرفت و حسین کنعانی زادگان را به عنوان یک سهمیه خارجی به مجموعه منتقل کرد.

حال پس از گذشت دو هفته از رقابت های لیگ، گئورگی گولسیانی یک مدافع نیمکت‌نشین است که در وقت های تلف‌شده و برای اتلاف زمان بازی به میدان فراخوانده می شود!

بی تردید با ادامه این وضعیت هم یک سهمیه خارجی پرسپولیس برای فصل بعد به خطر خواهد افتاد و هم احتمال دعوت دوباره مدافع محبوب پرسپولیسی ها به تیم ملی گرجستان به حداقل خواهد رسید و در چنین شرایطی باید دید باز هم گولسیانی با همین استراتژی سکوت ادامه خواهد داد یا بالاخره لب به اعتراض خواهد گشود. به تمام این ها اضافه کنید گولسیانی به عنوان یک بازیکن خارجی یکی از گران ترین بازیکنان پرسپولیس است و سیاست نیمکت نشینی او از هر جهت به نفع مجموعه نیست.

البته هنوز برای پیش داوری خیلی زود است اما این احتمال وجود دارد گولسیانی با ادامه این روند به حضور در تیم های دیگر فکر کند. دیگر تیم های لیگ برتری که هرکدام به شکلی برای جذب او دندان تیز کرده و حتی در این مقطع از لیگ سعی کرده اند با او یا مدیر برنامه هایش تماس هایی را برقرار کنند.

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

خانه داری

تفریح و سرگرمی

هنر و ادبیات

اقتصاد روز

تاریخانه

دنیای رمزارزها

عصر تکنولوژی