|

بهاره رهنما و حاجی روز تعطیل "روی یونجه ها" اونم بدون دختراشون!

Bahareh Rahnama shayanews

بهاره رهنما تعطیلات آخر هفته به اتفاق همسرش به دل طبیعت رفتند و سوارکاری هم کردند.

لینک کوتاه کپی شد
2

بهاره رهنما بازیگر سینما و تلویزیون که در فضای مجازی حضور پررنگی دارد برای آخر هفته به همراه همسرش به سوارکاری رفته بود و طبق انتظار بهاره خانم هیچ چیز را از فالوورهایش پنهان نمی کند و این تصاویری را هم بلافاصه استوری کرد.

امیر خسرو عباسی همسر دوم بهاره خانم رهنما که ظاهرا پایه تمام لوس بازی های خانم بازیگر است و نه تنها ناراحت نمیشه و بلکه پشتیبان بهاره نیز هست. بهاره خانم روزانه عکس و فیلم های زیادی از خود و یا با حاجی منتشر می کند.

وی که به تازگی ویدیویی از تمرینات تنیس خود منتشر کرده بود این بار به سراغ یک ورزش لاکچری دیگر رفت و با انتشار تصاویری از طبیعت گردی و البته هشتگ سوارکاری گزارش تصویری از تعطیلات آخر هفته خود منتشر کرد.

ladyrain.baharehrahnama

ladyrain.baharehrahnama

ladyrain.baharehrahnama

بهاره رهنما

البته بهاره خانم تصاویر اسب سواری خود را منتشر نکرده تا مشخص نشود که مهارت سوارکاری بهاره خانم همانند تنیس بازی کردن اوست یا خیر؟

دختر بهاره و حاجی کجایند؟

بهاره رهنما از همسر سابق خود پیمان قاسمخانی یک دختر به اسم پریا دارد که در فرانسه زندگی و تحصیل می کند و به گفته بهاره رهنما علاقه زیادی به موسیقی و هنر دارد و خانم رهنما آینده درخشانی برای دخترش متصور است. حاجی هم از ازدواج قبلی خود یک دختر به نام انیس دارد. بهاره رهنما که تقریبا همه چیز را استوری می کند خیلی از انیس چیزی نمی گوید و فقط برای تولد او یک استوری منتشر کرد که در آن هم بیشتر از خوبی حاجی و صفات نیکو او گفت.

انیس عباسی

پیشنهادات ویژه
پیشنهادات ویژه
دانش آراستگی
دیدگاه تان را بنویسید

آشپزی
خانه داری
تفریح و سرگرمی
دنیای سلبریتی ها