عجیب ترین معماری های جهان / با دیدن این سازه ها انگشت به دهن میمونی
با دیدن این مطلب از سازه هایی با معماری عجیب شگفت زده خواهید شد.
شایانیوز- سازه های معماری عجیب و دارای ویژگی های خاص از ساختمان های اطراف خود متمایز می شوند برای مثال ساختمان هایی که به شکل اشیای خاصی طراحی شده اند یا اشکال متفاوتی دارند. سازه های عجیب و منحصر به فرد منبع اصلی کسب درآمد برای کشور ها هستند و زیبایی مکان های اطراف خود را به دلیل حضورشان چند برابر می کنند. شما هم با دیدن این زیبایی منحصر به فرد سازه ها، با ظاهر خاص و جالب، شگفت زده خواهید شد.
ساختمان اتومیوم در بروکسل بلژیک
این ساختمان با الهام گرفتن از ساختار اتم ساخته شده است. سازه ی اتومیوم یکی از طرح هایی بود که برای برگزاری نمایشگاه بین المللی در سال 1958 در بروکسل ساخته شد که با 9 گوی به هم متصل است و روکشی فولادی و ضد زنگ دارد. 6 عدد از این گوی ها در اختیار بازدید کنندگان قرار می گیرند. این اثر ویژگی های خاصی دارد از جمله سریعترین آسانسور که باعث شده این مجموعه به عنوان موزه به فعالیت خود ادامه دهد
خانه رقصان پراگ در جمهوری چک
طراحی این سازه چهار سال به طول انجامید و در سال 1996این طرح ارائه شد. این ساختمان یکی از دفاتر هلندی است که در زمینه بیمه فعالیت می کندساخت این بنا مخالفت های زیادی داشتبه دلیل اینکه نظم معماری پراگ را به هم می زند چرا که سازه های پراگ عموما، معماری کلاسیک دارند.دلیل نام گذاری این ساختمان الهام گرفتن از دو رقصنده ی کهنه کار به نام فرد و جین جر است که دارای 9 طبقه ی نامتقارن و گنبدی برای شکل خود است.تراس ساختمان به گشت و گذار اختصاص داده شده و نمایی از شهر دارد.
ساختمان سایبر تکچر در هند
ساختمانی تخم مرغی شکل در بمبئی هندوستان قرار دارد. هدف از ساخت این سازه را یکی کردن طرح، کارایی،سازگاری با محیط زیست و جذابیت عنوان کردند.این سازه شامل 13 طبقه و مساحت 32هزار متر مربع است.دارای شکل ظاهری شبیه به یک سفینه فضایی نیز هست که در آن از آخرین طراحی و سیستم های هوشمند استفاده شده است
ساختمان نیلوفر های آبی در چین
این ساختمان به شکل سه نیلوفر آبی در سه حالت مختلف ساخته شده است در یک پارک در وجین چین روی یک دریاچه ی مصنوعی قرار دارد. این بنا شامل سه ساختمان به شکل نیلوفر آبی است که به هم متصل هستند و یک تونل از زیر آب پارک اطراف و ساختمان را به هم متصل می کند این بنا 7 متر طول و بیشتر از 5 هکتار مساحت دارد.
مرکز فرهنگی حیدر علی اف در باکو
این بنا با زیر بنای 57 هزار متر مکعب دارای فرمی چشم نواز و به یاد ماندنی است. معماری با هندسه ای مواج و استفاده نکردن از لبه های تیز سبب شده این بنا بسیار مورد توجه قرار بگیرد. در این بنا خطوط ناگهان مانند یک پارچه تا می خورند. معماری متفاوت و ساختار شکن این سازه در برابر معماری های بی روح شوروی قرار گرفته و توجه بسیاری از مردم را برای بازدید به خود جلب کرده است. زاها حدید معمار این سازه جایزه بهترین طرح معماری را در سال 2014 برای این سازه دریافت کرد.
موزه ی علم و هنر در سنگاپور
این مجموعه بنایی عجیب است که شبیه 10 انگشت دست می ماند و اولین موزه ی علم و هنر است و در سال 2017 افتتاح شد. موزه علم و هنر در مجاورت خلیج مارینا واقع شده است. این سازه به صورت دایره شکل طراحی شده و نمادی از 10 انگشت دست انسان است.طراحی این موزه باعث شده که به آن "دست خوش آمدگویی سنگاپور" بگویند.
از بخش های قابل توجه این موزه سقف بشقاب آن است که به کانال آب رو باران مجهز است که باعث می شود آب باران به صورت آبشار داخل دریاچه بریزد و بخشی از آب باران برای مصرف سرویس های بهداشتی به سامانه تصویه ساختمان بازمی گردد.پنجره های سقفی نور را به طور کامل وارد فضای موزه می کنند
دیدگاه تان را بنویسید