انواع سبک قرنیز ها از نظر قیافه / هر قرنیزی چفت دیوار نزن باید بهش بیاد تا خوشگل بشه
اگه میخواین خونتون خوشگل و همه چی تموم باشه پس باید به جزئیات و دیتیل ها هم توجه خاصی داشته باشید ، مثلا قرنیز ها که انواع مختلفی دارند.
شایانیوز- در واقع دکوراسیون خونه چه از نظر زیبایی و چه به لحاظ کاربری با عناصر مختلفی تشکیل میشه که هر کدوم وظیفه ای تو خونه ما دارند. برخی از این آیتم ها به ماند مبلمان خب بزرگن و حجیم، به همین دلیل بیشتر دیده میشن و مورد توجه قرار میگیرند. در حالی که برخی از اونها به ماند قرنیز ها کوچیک هستن و به همین دلیل هم شاید کمتر مورد توجه قرار بگیرند، در حالی که اثرگذاری کاملا مستقیم و غلیظی دارند. شما فرض کنید که دیوار پذیرایی تون قرنیز نداشته باشه. چه اتفاقی میفته؟ قطعا مرز بین کفپوش و دیوار نمیتونه ظاهر قشنگی داشته باشه و در صورت معلوم شدنش نازیباست! از طرفی هم برخی از سیم ها و کابل ها از داخل این عنصر رد میشن که خب باز هم در صورت نبودش اونها نمایان شده و ظاهر به شدت غریبی به خونه میدن.
پس قرنیز، این جزء از خونه هم اهمیت زیادی داره و باید به نمایی که داره توجه کنیم. قرنیز ها انواع مختلفی دارند که در این مطلب قراره باهاشون آشنا بشیم و بدونیم هرکدوم از اونها مناسب چه فضایی هستن. پس با ما همراه باشید.
قرنیز چسبی
قرنیز های چسبی این مدلین که شما میتونید بر روی قرنمیزی که دارید خیلی راحت بچسبونید و اصلا نگران مشکلات تغییرات نباشید.
با استفاده از این سبک از قرنیز ها در واقع دیگه نیازی نیست شما قرنیز قبلی رو جدا کنید و خاک خوری داشته باشین، بلکه به صورت یک روکش چسب دار میاد رو قرنیز نصب میشه و کارش رو انجام میده. قرنیز های چسب دار انواع مختلفی دارند که در بازار موجود هستن و شما میتونید خیلی راحت متناسب با دکوراسیون خونتون در بین طرح ها و رنگ ها انتخاب کنید و اونچه که دوست دارین رو بزنید.
قرنیز طرح دار و بلند
واسه داشتن یه دکوراسیون متفاوت، میتونید از قرنیز های طرح دار و بلند استفاده کنین. معمولا طول این سبک از قرنیز ها 18 تا 20 سانت هستش که از سبک های معماری پیچیده به جهت طراحی این نوع از قرنیز ها استفاده میشه.
طرح هایی مثل سبک معماری گوتیک و عصر ویکتوریا که هر کدوم میتونن طرفدارای مخصوص به خودشون رو داشته باشند از این نوع قرنیز استفاده دارند.
قرنیز گرد
پرمصرف ترین انواع قرنیز رو تو سبک قرنیز های گرد یا پلکانی میتونید ببینید. این نوع از قرنیز ها لبه ای گر یا پلکانی دارند که ارتفاعشون به 9 سانتی متر میرسه.
قرنیز تخت
قرنیز های تخت اینجورین که نماشون از پهلو صاف دیده میشه . در واقع این سبک به شکل مربع و یا بلوکی هستش که عاری از لبه های گرد می باشند. از قرنیزهای تخت بیشتر برای دکوراسیون فضاهای هنری و مدرن استفاده میشه. ارتفاع این مدل از قرنیزها بین 9 تا 12 سانتی متر هستش که خب مدل های کوتاه تر و یا بلندتر از این اندازه رو هم شما میتونید تو بازار بینید و پیدا کنید.
قرنیز نوری
در واقع میشه گفت جدید ترین و مدرن ترین مدل قرنیزی که تو بازار وجود داره قرنیز های نوری یا قرنیز LED هستش. محل نصب قرنیز نوری مثل قرنیزهای دیگست و بین کف و دیوار قرار میگیره. این محصول صرفا برای آراستن فضای داخلی مورد استفاده قرار نمیگیره بلکه این قرنیز مانع از رخنه در گوشه دیوارها میشه.
دیدگاه تان را بنویسید