|

سرگرمی جالب حسین فریدون در زندان اوین

حسین فریدون برادر رئیس جمهور سابق در زندان اوین زبان فرانسه می خواند.

لینک کوتاه کپی شد

خبرنگار فرهیختگان در گزارش امروز خود که درباره سوژه مطالعه و کتاب در زندان است نوشته: وارد کتابخانه زندان اوین شدیم. فضای کتابخانه خیلی بزرگ نیست، اما از گوشه‌ گوشه آن استفاده کرده‌اند تا همه فضا را پوشش دهند. ابتدا میز و صندلی‌هاست که با وجود اینکه ساعت ۱۰ صبح است، همه صندلی‌ها پر و همه در حال کتاب خواندن هستند.

به گزارش «شایانیوز» جلوی در کمی مکث می‌کنم، تصور این همه استقبال را نداشتم. انگار گیج شدم. نگاهی را حس می‌کنم، سرم را بلند می‌کنم و می‌بینم کتابی به زبان خارجی جلویش باز است.

برادر رئیس جمهور سابق! فکر می‌کنم اشتباه می‌بینم که مسئول فرهنگی با اشاره سر تایید می‌کند که خودش است و بعد از اینکه از جلویش عبور می‌کنیم، می‌گوید: «در حال خواندن زبان فرانسه است.» به سمت قفسه کتاب‌ها می‌روم و اجازه‌ای می‌گیرم تا با مسئول کتابخانه که می‌خواهد اسمش را علی خطاب کنم، صحبت کنم. از تعداد کتاب‌های داخل کتابخانه می‌پرسم و نگاهی به کتاب‌ها می‌اندازد و می‌گوید: فکر می‌کنم حدود ۱۰ هزار و ۲۸ عنوان کتاب در کتابخانه داریم.

پیشنهادات ویژه
پیشنهادات ویژه
دانش آراستگی
دیدگاه تان را بنویسید

آشپزی
خانه داری
تفریح و سرگرمی
دنیای سلبریتی ها