|

آخرین وضعیت پرونده حادثه معدن دامغان

جهانگیر در نشست خبری امروز گفت کسی در این خصوص بازداشت نشده ولی پیگیری‌ها برای گرفتن نتایج نهایی کارشناسی برای تسریع در صدور رای ادامه دارد.

لینک کوتاه کپی شد

نشست خبری اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضائیه صبح امروز چهارشنبه ۲۷ فروردین ماه ١۴٠۴ برگزار شد.

به گزارش «شایانیوز» و به نقل از فرارو، جهانگیر در خصوص آخرین اقدامات اخیر قوه قضائیه در حادثه دامغان گفت: دستگاه قضائی در صورت بروز هرگونه قصور با افراد برخورد قانونی را انجام خواهد داد. بخش‌های نظارتی باید وظیفه خود را برای کارگاه‌ها انجام دهند، تاکید نگاه پیشگیرانه جز ضروریاتی است که پیمانکاران باید در دستورکار قرار دهند.

وی افزود: در خصوص این حادثه پس از اطلاع، دادستان دامغان در محل حاضر و پرونده قضائی در این خصوص تشکیل شد، با توجه به اینکه نظرات کارشناسی وقت گیر است به محض وصول نظرات کامل نتایج رسیدگی‌های اعلام خواهد شد، همچنین اینکه در این رابطه تاکنون کسی بازداشت نشده است. پیگیری‌ها برای تسریع صدور رأی نیز همچنان ادامه دارد.

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها

عصر تکنولوژی