|

دستگیری تتلو در ترکیه؛ روایت‌های مختلف

روز سه شنبه دستگیری تتلو بار دیگر به صدر اخبار تبدیل شد اما چند روایت مختلف از ظرف نیروی انتظامی، پلیس ترکیه و باشگاه خبرنگاران جوان در…

لینک کوتاه کپی شد

شایانیوز- «امیر را گرفتند»؛ این جمله ای بود که حسین تهی یکی دیگر از خوانندگان زیرزمینی بعد از دستگیری تتلو در سال 1388 در شبکه بی بی سی گفت. اما این جمله از آن روز تاکنون بارها تکرار شده است. روز سه شنبه دستگیری تتلو بار دیگر به صدر اخبار تبدیل شد و بالاترین سرچ را داشت. اما چند روایت مختلف از ظرف نیروی انتظامی، پلیس ترکیه و باشگاه خبرنگاران جوان در مورد علت دستگیری تتلو منتشر شد.

علت دستگیری تتلو چه بود؟

امیر تتلو ابتدا در کانال تلگرامی و اینستاگرام خود گفت قصد خروج از کشور ترکیه به مقصد لندن را داشته است که در فرودگاه کشور ترکیه همراه یکی از دوستانش بازداشت شده است. تتلو ابتدا اعلام کرد پلیس ترکیه با دستور پلیس ایران اقدام به دستگیری وی کرده است و با انتشار تصویر دستنبد پلیس و در حالیکه سوار بر خودروی پلیس ترکیه است این خبر را به طرفداران خودش اعلام کرده است.

اما در آخرین خبری که تا لحظه تنظیم گزارش دستگیری تتلو ،پلیس ترکیه می‌گوید که امیرحسین مقصودلو (تتلو) به دلیل نقض مقررات ویزا بازداشت شده است.

گزارشها به نقل از پلیس ترکیه حاکیست برای تتلو به دلیل مرتبط با مواد مخدر «اعلان قرمز» صادر شده بود.

بیشتر بخوانید: امیر تتلو در ترکیه بازداشت شد

تتلو به ایران برمی گردد؟

در عین حال پلیس ترکیه گفته است که تصمیمی برای استرداد تتلو به ایران گرفته نشده است. گفته می‌شود که او هم اکنون در اداره مهاجرت "پندیک" تحت بازداشت است.

پیشتر هادی شیرزاد، رییس پلیس بین‌الملل نیروی انتظامی ایران گفته بود که بازداشت تتلو در ترکیه با درخواست مراجع قضایی ایران انجام شده است.

او در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) افزوده بود که به دنبال درخواست نیروی انتظامی ایران، "پلیس اینترپل برای این فرد اعلان قرمز صادر کرد."

همچنین سایت پلیس ایران نوشته است که "به درخواست مرجع قضائی به دلیل ترغیب شهروندان خصوصاً جوانان به استفاده از مواد مخدر به ویژه روانگردان‌ها و نیز اشاعه فساد، پلیس بین‌الملل ناجا [نیروی انتظامی جمهوری اسلامی] برای تبعه ایرانی ' امیرحسین مقصودلو ' (تتلو) از طریق سازمان اینترپل اعلان قرمز صادر کرد که در نتیجه آن، فرد یاد شده توسط پلیس ترکیه بازداشت شده است."

امیرحسین مقصودلو، مشهور به تتلو، خواننده ایرانی در گذشته بارها خبرساز شده است.

او از چهره‎های جنجالی شبکه‌های اجتماعی به ویژه اینستاگرام است. نوشته‎های او درباره موضوعات گوناگون از جمله محرم و نحوه قربانی کردن حیوانات، حجاب و اظهار نظر درباره مقامات جمهوری اسلامی ایران بحث‌انگیز و حتی به بازداشت او انجامیده است.

او چند سال پیش به دلیل اهانت به یک مقام قضایی بازداشت و پس از از ۶۲ روز به قید وثیقه آزاد شد. پیش از آن هم یک بار به دلیل "فعالیت زیر زمینی" بازداشت شده بود.

دستگیری تتلو در ترکیه؛ روایت‌های مختلف

زندگی نامه تتلو

امیر تتلو در سال ۱۳۸۲ آغاز به کار کرد و با وبلاگی که امین دانکر، دوست نزدیک او ایجاد کرده بود به انتشار اثرهایش پرداخت. اندک اندک نامی در میان خوانندگان جوان آن روزها پیدا کرد. در سال ۲۰۱۲، تتلو نخستین آلبومش را با نام «زیر همکف» منتشر کرد. او همچنین آلبوم تتلیتی را در سال ۲۰۱۳ ارائه کرد که حاوی ۱۵ ترانه بود. همچنین او پس از خداحافظی جنجالی خودش دوباره به دنیای موسیقی بازگشت.

تتلو در ۱۲ آذر ۱۳۹۲ توسط پلیس امنیت اخلاقی ایران بازداشت شدکه پس از مدتی در ۱۴ آذر ۱۳۹۲ آزاد شد. او پس از آزادی با انتشار نامه‌ای از طرفدارانش عذرخواهی کرد. امیر تتلو پس از دستگیری و آزادشدن در صفحهٔ رسمی فیس‌بوک خود این اخبار را منتشر کرد. چند بار نسبت به اشتباهاتش اقرار کرد و در یک پروندهٔ صوتی خبر از پشیمان شدنش داد. چندی بعد، اخبار مبنی بر انتشار ندامت‌نامه‌ای از او و تلاشش برای کسب مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر شد.

تتلو ترانه منم یکی از اون یازده تام را در حمایت از تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی فوتبال ۲۰۱۴ برزیل خواند. این آهنگ تمی غمگین دارد و در آن از زمین خاکی، بدبختی و توپ پلاستیکی یاد شده‌است.

امیر تتلو اعلام کرد که پس از آهنگ «مردمان بی عشق» از موسیقی خداحافظی می‌کند و می‌خواهد فوتبالیست شود. امیر تتلو در روز ۲۲ مهرماه ۱۳۹۳ به‌طور سرزده به تمرین تیم پرسپولیس وارد شد و اعلام کرد می‌خواهد جای علی کریمی را در این تیم بگیرد. طبق نوشته‌های مطبوعات در روزهای بعد اعلام شد امیر تتلو در همان روز توسط حمید درخشان سرمربی وقت پرسپولیس از تمرین این تیم اخراج شده‌ است. خوردبین سرپرست تیم پرسپولیس نیز بیان کرد که محترمانه از امیر تتلو خواسته‌است که برود. بعد از این حواشی امیر تتلو در صفحه فیس‌بوک خودش اعلام کرد نمی‌خواهد برای پرسپولیس حاشیه‌سازی کند و قصد دارد فوتبال را در تیم راه‌آهن آغاز کند.اما چند روز پس از این سخنان امید گلمکانی معاون رسانه‌ای باشگاه راه‌آهن اعلام کرد: «با توجه به اینکه از ابتدای لیگ چهاردهم بنای باشگاه راه‌آهن بر مبنای آن قرار گرفته که تمرینات تیم به دور از هرگونه هیاهوی رسانه‌ای برگزار شود تا کادرفنی و بازیکنان تمام تمرکز خود را بر روی مسائل فنی قرار داده و مطرح شدن مسائل حاشیه‌ای به ویژه خارج از فوتبال، تمرکز تیم را برهم نزند، ضمن ادای احترام به اظهارنظرهای مختلف در این زمینه، با عرض عذرخواهی، از حضور افراد متفرقه در جریان تمرینات تیم راه‌آهن، ممانعت خواهد شد.»

آذر ماه سال 96 بود که این خواننده زیرزمینی که حواشی زیادی داشته است با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام خود، نوشت: "من عاشق این شهر بودم، اما خداحافظ تهران، خداحافظ ایران"

وی ساعاتی پس از این پست تصویر دیگری از خود در هواپیما را منتشر و خداحافظی کرد.

امیرمقصود لو به ترکیه سفر کرد و چند کنسرت نیز در آنجا به اجرا گذاشت تا اینکه صبح امروز در صفحه اینستاگرامی اش با انتشار متن و تصویری از دستگیری‌اش از سوی ماموران پلیس ترکیه خبر داد.

پیشنهادات ویژه
پیشنهادات ویژه
دانش آراستگی
دیدگاه تان را بنویسید

آشپزی
تفریح و سرگرمی
دنیای سلبریتی ها
نیازمندی‌ها