|

حمله گروهک پژاک به یک معدن در سقز + جزئیات

گروهک‌های تروریستی و ضدانقلاب با هدف جلوگیری از توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی در مناطق مرزی، زیرساخت‌های حیاتی را هدف قرار می‌دهند.

لینک کوتاه کپی شد

حوالی ساعت یک بامداد یکشنبه ۲۸ اردیبهشت‌ماه گروهک تروریستی پژاک با سه دستگاه خودرو به معدن میرگه نقشینه در سقز حمله کرد. 

به گزارش «شایانیوز» و به نقل از فارس، در این عملیات تروریستی ابتدا دست و پای هر دو نگهبان معدن را بسته و تلفن همراه آن‌ها را خاموش کردند، سپس اقدام به آتش زدن تجهیزات معدن کردند. مهاجمان پس از حدود ۳۰ دقیقه محل را ترک نمودند.

بر اساس گزارش اولیه، یک دستگاه لودر، یک دستگاه بلدوزر و ۴ دستگاه کانکس شامل امکانات کامل رفاهی، ابزارآلات، وسایل تعمیرات، قطعات یدکی ماشین‌آلات و موتور برق دچار خسارت شدند. 

چند بیل میکانیکی و خودرو سنگین نیز مورد هجوم این گروهک تروریستی قرار گرفتند. هدف تروریست‌ها باج‌گیری به وسیله گرونگان‌گیری نگهبانان بوده است. 

 منطقه مرزی غرب کشور به‌ویژه شهرستان سقز در استان کردستان، طی سال‌های اخیر شاهد تلاش گروه‌های تروریستی برای بی‌ثبات‌سازی و جلوگیری از سرمایه‌گذاری و توسعه اقتصادی بوده است.

گروهک‌های تروریستی و ضدانقلاب با هدف جلوگیری از توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی در مناطق مرزی، زیرساخت‌های حیاتی را هدف قرار می‌دهند.

پیشنهادات ویژه
پیشنهادات ویژه
دانش آراستگی
دیدگاه تان را بنویسید

نیازمندی‌ها