|

تله‌پاتی تا این حد قوی؟ انتقال از پرسپولیس به تراکتور بدون مذاکره قبلی؟

۲ماه قبل از پایان فصل دقیقا همین ۳نفری که بدون هیچ گفت‌وگویی از پرسپولیس به تراکتور رفتند چطور در مجلس ترحیم همسر محمدرضا زنوزی حاضر شدند

لینک کوتاه کپی شد

دوشنبه‌شب تعدادی از بازیکنان تراکتور مهمان برنامه فوتبال برتر بودند. دعوت از بازیکنان تیم قهرمان لیگ، یک اتفاق عادی است و بر همین اساس شجاع خلیل‌زاده، دانیال اسماعیلی‌فر و مهدی ترابی روی آنتن تلویزیون ظاهر شدند. در این میان طبیعتا بحث به کم‌وکیف انتقال همزمان ۳بازیکن پرسپولیس، ازجمله همین دانیال و ترابی به تراکتور کشیده شد. نکته جالب اینکه هر دو نفر با قاطعیت عقیده داشتند پیش از پایان فصل هیچ مذاکره‌ای با تراکتور نداشتند.

به گزارش «شایانیوز» به نقل از همشهری آنلاین آنها می‌گفتند اول صبر کرده‌اند فصل تمام شود، بعد با خود پرسپولیس مذاکره کرده‌اند و وقتی به نتیجه نرسیده‌اند تازه سراغ تراکتور رفته‌اند. خیلی هم عالی؛ فقط اینکه نفهمیدیم چطور بدون هیچ گفت‌وگویی، ۲ماه قبل از پایان فصل دقیقا همین ۳نفری که از پرسپولیس به تراکتور رفتند (ترابی، اسماعیلی‌فر و علیرضا بیرانوند) در مجلس ترحیم همسر محمدرضا زنوزی حاضر شدند!؟ یعنی تله‌پاتی تا این حد قوی؟ دقیقا همان‌هایی که در آن مجلس حاضر بودند بعدها تراکتوری شدند، بدون حتی یک خطا. عجب دنیای شگفت‌انگیزی! 

 

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

آشپزی

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها