بازی گوشه و کنایه علی کریمی و مصطفی آجرلو و احتمال ورود نهادهای نظارتی
در سکوت محض فدراسیون و در شرایطی که گفته می شود علی جوادی هم یک ماه پس از حضورش از سمت خود کناره گیری کرده،ابهامات و شایعات متعددی درباره…
در 24 ساعت گذشته علی کریمی و مصطفی آجرلو دو کنش اینستاگرامی داشته اند که مخرج مشترک آنها نه انتقاد فنی از یک انتصاب فوتبالی که توصیف هایی حیرت آور بوده است.
فلاش بکی به خیلی نزدیک: از نخبگان استفاده می کنم
این کلید واژه شهاب الدین عزیزی خادم در دوران مبارزات انتخاباتی خود و پیش از ورود به ساختمان سئول بود.او در کمپین خود آنچنان از تیم خود و گروه نخبگانش یاد می کرد که همگان در انتظار رونمایی از شهر رویاهای او بودند. تیمی که ظاهرا تا قبل از 10 اسفند وجود خارجی نداشته و مدیران پیشین فدراسیون فوتبال از وجود آنها بی خبر بوده اند.
نامزد آن روزگاران ریاست فدراسیون فوتبال حتی پا را فراتر گذاشت و می گفت فدراسیون در زمینه نیروی انسانی با تغییرات کلی روبرو خواهد شد.(موضوعی که در آن مقطع با واکنش بخشی از پرسنل فدراسیون روبرو شد)
حرف زدن اما پس از چرت زمستانی، جهان دیگری است. نمی توان به گفته ها دل بست و در اگر نشست.
پایان ماه عسل
اینچنین در نخستین روزهای حضور شهاب الدین در طبقه چهارم ساختمان سئول آواری از حملات بابت استراتژی نداشته او و وعده های توخالی اش بر سرش هوار شد.
کناره گیری غیر منتظره و زودهنگام امیر مهدی علوی و در ادامه محمد صادق درودگر و در نهایت مهدی محمد نبی (که باید او را دلیل اصلی تایید اساسنامه جدید از سوی فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا و همچنین برگزاری منظم انتخابات و آرامش فدراسیون در یک سال اخیر دانست)ابهامات زیادی را در گام نخست درباره تصمیمات اداره کنندگان جدید فوتبال پدید آورد.
در ادامه، اختلاف نظر اعضا هیات رئیسه فدراسیون در انتخاب رئیس جدید کمیته استان ها، گزینش عجیب مدیر رسانه جدید تیم ملی از میان مستندسازان، نحوه معرفی مهرعلی به عنوان سرپرست نایب رئیسی با توجه به اینکه او تنها دو رای در مجمع آورده بود و در نهایت انتخاب جنجالی سرپرست تیم ملی حتی موافقین رسانه ای عزیزی خادم را هم متاثر از از فضای افکار عمومی در موقعیت سکوت و انتقاد قرار داد.
حتی اعضای هیات رئیسه فدراسیون فوتبال هم از نحوه انتخاب سرپرست جدید تیم ملی ابراز بی اطلاعی کردند تا فردی که بر کفاشیان و تاج خرده می گرفت که دیکتاتوری راه انداخته اند و در تصمیم گیری با هیات رئیسه شان مشورت نمی کنند،خود در مظان اتهام عدم مشورت قرار گیرد.(در این میان گفته می شود مشاوران اصلی عزیزی خادم که برخی از آنها در اتاق مهدی خراطی،مدیرقدیمی و مجرب دپارتمان تیم های ملی استقرار یافته اند نقش اصلی در تصمیم گیری هایی او دارند و نکته مهم تر اینکه جلسات اصلی تیم مدیریتی فدراسیون هم در دفتر دیگری روزانه و به شکل مرتب با حضور مشاوران معتمد عزیزی برگزار می شود که البته درباره این نفرات هم در آینده بیشتر می توان نوشت)
بازی عوض شد
نقطه جوش ماجرا اما روز دوشنبه و با معرفی سرپرست جدید تیم ملی همراه شد.چند استوری،توییت و گزارش های عجیب و غیرقابل باور درباره این انتخاب نگرانی ها را درباره خرداد پرماجرای 1400 افزون کرده و داستان از اقلیم فنی به جای خطرناکی شیفت شده است.
در این میان، ورود مصطفی آجرلو و علی کریمی دو کاندیدای ریاست فدراسیون فوتبال در روز 10 اسفند 99 اما بازی را عوض کرد و پرسش های فراوان دیگری را برانگیخته است.
باید از علی کریمی و مصطفی آجرلو که هر کدام سال هاست در فوتبال فعالیت دارند پرسید منظورشان از عبارت های به کار برده شده در فضای مجازی چیست؟ آیا آنها از روندی خاص در مسیر انتخاب های شهاب الدین بی خبرند که بازی گوشه و کنایه را با او آغاز کرده اند؟
هر چند برخی پیش بینی می کنند که نهادهای نظارتی در زمینه اتفاقات رخ داده در حال رصد موضوعات هستند و به زودی با دستی پر اقدامات لازم را انجام خواهند داد اما چه بهتر که سکوت آزاردهنده فدراسیون زودتر شکسته شود و از آن ساختمان صدایی بشنویم که از التهابات موجود بکاهد.
در حالیکه عزیزی خادم طی 38 روز گذشته،هرگز به پرسش های خبرنگاران پاسخ نداده و خلاف وعده قبلی خود فرسنگ ها از روسای فدراسیون های گذشته پاسخ نگوتر و غیر شفاف تر است،شاید ورود رسمی تر علی کریمی و مصطفی آجرلو به ماجرا و شرح بیشتری از مباحث بتواند گره گشا باشد.
گره گشا برای فوتبالی که از 10 اسفند 99 در حاشیه های خودساخته غرق شده و بی شک جامعه فوتبال نگران تیم ملی و آینده فوتبال کشورشان هستند.
آیا در پشت پرده پرده خبری است؟
منبع:ایرنا
دیدگاه تان را بنویسید