|

عجیب اما واقعی؛ کمک سپاهان به پرسپولیس برای آسیایی شدن!

تیم فوتبال سپاهان در صورتی که قهرمان جام حذفی شود یک فرصت عالی در اختیار رقیب خود می‌گذارد تا پرسپولیس هم فصل آینده در آسیا حضور داشته باشد.

لینک کوتاه کپی شد

فصل آینده سهمیه فوتبال ایران در آسیا ۱+۱ خواهد بود. در واقع قهرمان و نایب قهرمان لیگ برتر فصل آینده در لیگ نخبگان آسیا حضور خواهند داشت و قهرمان جام حذفی هم به لیگ قهرمانان سطح دو آسیا می‌رسد از سویی دیگر با توجه به اینکه در بین سه تیم بالای جدول فقط سپاهان در جام حذفی حضور دارد اگر این تیم در لیگ برتر قهرمان یا نایب قهرمان شود و همچنین قهرمان جام حذفی شود در آنصورت تیم سوم جدول لیگ می‌تواند فصل آینده در پلی آف لیگ نخبگان آسیا حاضر شود.

به گزارش «شایانیوز» به نقل از فارس؛ به این ترتیب پرسپولیس اگر بتواند رتبه سوم خود را در جدول حفظ کند و سپاهان هم قهرمان جام حذفی شود، زردپوشان اصفهانی تیم پرسپولیس را هم با خود به آسیا می‌برند! هواداران پرسپولیس به این ترتیب باید از سپاهان و کارترون سرمربی فرانسوی اش ممنون باشند که در فصلی که دست شان به هیچ جامی نرسیده بازهم در آسیا حضور خواهند داشت. البته اگر پرسپولیس خودش را به رده دوم برساند و جانشین سپاهان شود که نیاز به کمک هیچ‌تیمی ندارد مستقیم به پلی آف لیگ نخبگان می‌رود.

 

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها

عصر تکنولوژی