خلاصه بازی منچسترسیتی-لسترسیتی یکشنبه 5 دی؛ آتش بازی در کریسمس!
منچسترسیتی صدرنشین موفق شد در باکسینگدی با نتیجه قاطع ۶-۳ از سد لسترسیتی بگذرد.
در آغاز هفته نوزدهم لیگ برتر انگلیس و در نخست روز از بازیهای جزیره پس از کریسمس موسوم به «باکسینگ دی»، امروز (یکشنبه) ۴ دیدار برگزار شد که در مهمترین آنها تیم فوتبال منچسترسیتی میهمان خود لسترسیتی را با نتیجه قاطع ۶ بر ۳ در هم کوبید.
به گزارش «شایانیوز» و به نقل از فرارو؛ کوین دیبروینه در دقیقه ۵، ریاض محرز در دقیقه ۱۴ (پنالتی)، ایلکای گوندوغان در دقیقه ۲۱، رحیم استرلینگ دو بار در دقایق ۲۵ (پنالتی) و ۸۷ و آیمریک لاپورت در دقیقه ۶۹ گلهای منچسترسیتی را به ثمر رساندند و برای لسترسیتی هم جیمز مدیسون در دقیقه ۵۵، آدمولا لوکمن در دقیقه ۵۹ و کلچی ایهاناچو در دقیقه ۶۵ گلزنی کردند. منچسترسیتی با کسب پانزدهمین برد خود و تحمیل هفتمین شکست فصل به حریف، ۴۷ امتیازی شد و جایگاهش را در صدر جدول مستحکمتر از قبل کرد. روباههای جزیره هم با ۲۲ امتیازی که از قبل داشتند در رده دهم باقی ماندند.
tavoos_init_player( 'tavoos-vplyr-twigGJHeHTnDZt8e', 'https://static0.shayanews.com/thumbnail/GJHeHTnDZt8e/Zvu8uorhJqQ5XRTJ0l0wT1nCLp36Gtb1ZyUNyqaaJ0DZjNawzS5kseHr8npxUAKSeyjqTkz5kMF4Vd8JrHJvvQ,,/1101601_442.jpg', [ { "file": 'https://static0.shayanews.com/servev2/GJHeHTnDZt8e/7lv1HQZoUSk,/1101601_442.mp4', "type": "mp4", "label": "720p" } ], 'https://video.tavoos.net/services/vast/snvwRxYn-iBRw-eO8K-PqKP-04OK1HoGP7aH/479' );