|
ما رو به منابع منتخبت توی گوگل اضافه کن

دلیل نیمکت‌نشینی تیوی بیفوما مقابل ذوب‌آهن مشخص شد؟

تیوی بیفوما با وجود عملکرد درخشان در هفته‌های اخیر، مقابل ذوب‌آهن در ترکیب اصلی پرسپولیس قرار نگرفت

لینک کوتاه کپی شد

تیوی بیفوما را می‌توان یکی از چهره‌های تاثیرگذار پرسپولیس در هفته‌های ابتدایی فصل دانست؛ مهاجمی که با عملکردش در ترکیب تیم مهدی تارتار توجه‌ها را به خود جلب کرده و پس از چند سال بار دیگر به اردوی تیم ملی کنگو راه یافته است.

به گزارش «شایانیوز» به نقل از خبر ورزشی؛ با وجود این عملکرد، بیفوما در دیدار امشب مقابل ذوب‌آهن جایی در ترکیب اصلی پرسپولیس ندارد. تارتار برای شروع مسابقه تصمیم گرفته اورونوف را به جای بیفوما در ترکیب ابتدایی قرار دهد.

درباره دلیل این تصمیم دو روایت مطرح شده است. روایت نخست می‌گوید بیفوما در یکی از تمرینات اخیر دچار مصدومیت جزئی شده و به همین دلیل کادر فنی تصمیم گرفته بازی را از روی نیمکت آغاز کند تا ریسک بیشتری متوجه او نشود.

روایت دوم اما به شرایط اورونوف مربوط می‌شود؛ گفته می‌شود ستاره ازبکستانی پرسپولیس به مرز آمادگی رسیده و تارتار قصد داشته فرصت بیشتری برای بازگشت او به شرایط مسابقه فراهم کند.

هرچه باشد، نیمکت‌نشینی بیفوما با توجه به فرم خوب او در هفته‌های اخیر اتفاقی قابل توجه است؛ حالا باید دید ستاره‌ای که دوباره به پیراهن تیم ملی رسیده، از چه زمانی وارد زمین خواهد شد و آیا می‌تواند روند خوبش را ادامه دهد.

پیشنهادات ویژه
پیشنهادات ویژه
دانش آراستگی
دیدگاه تان را بنویسید

آشپزی
خانه داری
تفریح و سرگرمی
دنیای سلبریتی ها
نیازمندی‌ها