|

قراردادی که کمر فوتبال ایران را شکست

مارک ویلموتس برای حدود ۴۵ روز کارکرد در تیم ملی، روزانه حدود ۷ میلیارد تومان از فدراسیون کشورمان دریافت خواهد کرد.

لینک کوتاه کپی شد

شامگاه یکشنبه در گفت و گوی ویژه خبری حاضر شد و صحبت هایی را در خصوص فوتبال به ویژه پرونده ویلموتس ارائه کرد. او از این پرونده به عنوان یک سونامی نام برد و انتقادات زیادی را نسبت به وضعیت فعلی فدراسیون مطرح کرد. وی در مهمترین صحبت های خود این طور عنوان کرد:

به گزارش «شایانیوز» و به نقل از رسانه تحلیلی تصویری بهمن،  «گزارشی از سرپرست فدراسیون خواستم. من باید بدانم مسائلی که امروزه در خصوص آقای ویلموتس مطرح می شود، چه ابعادی دارد. ابعاد آن مثل نوک کوه یخی می ماند که از آب بیرون زده است. من در جلسات خودمان اسم این اتفاق را گذاشتم سونامی! امیدوارم باشگاههای بزرگ کشور، مربیان خارجی که می آورند، ویلموتس دوم نشود.»
 
221617

انتظارها به سر رسید!

بالاخره انتظارها به پایان رسید و پس از حدود دو سال دادگاه CAS رای نهایی درباره شکایت مارک ویلموتس را اعلام کرد و فوتبال ایران به پرداخت سه میلیون و ۳۲۵ هزار یورو به سرمربی بلژیکی محکوم شد.

تا پیش از این قرارداد ویلموتس شامل ۳ وضعیت داشت؛ اول اینکه ۲ میلیون یورو در همان ابتدا به او دادیم و همین مقدار به ضررمان تمام شد. مرحله دوم، نحوه قرارداد با این سرمربی بود که در ابتدا ۶ میلیون یورو برای‌مان آب خورد اما بعدا از طرف CAS به پرداخت ۳ و ۳۲۵ هزار یوروی دیگر محکوم شدیم تا جشن و پایکوبی به راه بیاندازیم! هرچند هنوز رای دستیاران ویلموتس هم باقی مانده است. همه اینها در حالی هستند که ششدانگ ساختمان فدراسیون فوتبال و دو دانگ ساختمان پرسپولیس هم از دست رفته و حالا خبر می رسد که ۳۲ میلیارد تومان هم باید به خاطر این قرارداد به امور مالیاتی پرداخت شود تا یک قرارداد با ۴۵ روز کار مفید ۳۰۰ میلیارد تومان برای فوتبال ایران آب بخورد. نکته عجیب اینکه این مربی طبق آمارها با این رقمی که به فوتبال ایران خسارت زده است، برای حدود ۴۵ روز کارکرد در تیم ملی، روزانه حدود ۷ میلیارد تومان از فدراسیون کشورمان دریافت خواهد کرد.

فرار از مخمصه یا فرار رو به جلو؟

حالا اما سوال مهم در این برهه زمانی این است که چرا مدام صحبت از لزوم برخورد با عاملان امضای این قرارداد ننگین می‌شود، اما اتفاقی نمی‌افتد؟ چرا کسی شفاف‌سازی نمی‌کند که این پرونده مهم در چه مرحله‌ای قرار دارد و چرا افراد دخیل در آن مشغول زندگی عادی هستند گویی که هیچ تخلفی مرتکب نشده‌اند و حالا هم که خوش و خرم بدون اینکه انگار اتفاقی افتاده باشد دوباره به عرصه انتخابات بازگشته و قرار است دوباره سکان فدراسیون را بر دست بگیرند. جالب این که توپ را هم در زمین وزارت ورزش می اندازند و از شرم و حیا هم صحبت می کنند!

در واقع آنهایی که برای فرار از مخمصه به حمله قلبی یک شبه دچار شده بودند امروز برای فرار رو به جلو صحبت هایی را مطرح می کنند که انگار اصلا ویلموتس را نمی شناسند. هرچند چه این سرمربی بلژیکی را بشناسند و چه نشناسند، در اصل ماجرا تفاوتی نکرده و مطمئنا تا مدت های مدید با وجود این بدهی ۳۰۰ میلیاردی کمر فوتبال ایران حالا حالا ها راست نخواهد شد.

مهدی تاج که در زمان حضورش این قرارداد را امضا کرد، می خواهد به جایگاهی که ۲ سال پیش به دلیل ناراحتی قلبی از آن کناره گیری کرده بود، بازگردد. او که مقصر اصلی پرونده ویلموتس است، این روزها با افتخار به برنامه های تلویزیونی می رود و از برنامه هایش می گوید. در آن زمان تاج مدعی بود با یک مربی «نجیب» قرارداد بسته و این قرارداد به خوبی بسته شد، اما گذشت زمان ثابت کرد که نه ویلموتس نجیب بوده و نه قرارداد به درستی بسته شده است.

البته که بدون شک تخفیف حکم ویلموتس با دفاع درست تیم حقوقی انجام شد و پیروزی بزرگی برای آنها محسوب می شود اما پرداخت ۱۸۰ میلیاردی به این مربی اخراجی همراه با توقیف ساختمان فدراسیون و بخشی از ساختمان باشگاه پرسپولیس، یک شکست مطلق برای فوتبال ایران محسوب می شود و نباید تاج و دوستانش روی آن مانور خبری بدهند. البته در این میان نباید از نقش شخص دیگری نیز در این مورد غافل شد. از صحبت های مهدی تاج در گذشته به نظر می رسد مسعود سلطانی فر وزیر وقت ورزش و جوانان نیز در حضور مرد بلژیکی ایفای نقش کرده و او نیز در این محکومیت تاریخی سهم ویژه ای دارد.

3151378

تاج گزینه نظام نیست

در روزهای اخیر تلاش اطرافیان یکی از نامزدهای ریاست انتخابات فدراسیون فوتبال برای وصل کردن وی به بخش‌های حاکمیتی افزایش یافته اما در نهایت ناکام مانده است.

برخی از اطرافیان مهدی تاج کاندیدای ریاست فدراسیون فوتبال که به واسطه فعالیت‌های گذشته‌ به شدت مورد انتقاد اهالی فوتبال، کارشناسان و پیشکسوتان قرار گرفته در تلاش هستند با فضاسازی وی را گزینه مدنظر برخی نهادها و ارگان‌ها همچنین حاکمیت معرفی کنند.

اطرافیان این نامزد انتخابات که در کارنامه کاری‌اش جز ناکامی چیزی دیده نمی‌شود از همان روز ثبت نام سعی در القای این موضوع داشتند که "از وی خواسته‌اند در انتخابات شرکت کند". اما این ادعای دروغین و غیرواقعی در حالی مطرح شده که بررسی‌ها و پیگیری‌ها نشان می‌دهد چنین موضوعی صحت نداشته و اطرافیان این نامزد برای اینکه ورودش را موجه جلوه دهند او را گزینه حاکمیت معرفی می‌کنند!

این افراد در سال‌های گذشته نیز چنین رویه‌ای را در پیش گرفته بودند و این بار با شدت بیشتری سعی در ایجاد هراس و نگرانی در دل منتقدان خود دارند، کاری که در آن ید طولایی داشته و به عبارت بهتر دست به تهدید کردنشان بی‌نظیر است.

رویکرد انتقادی رسانه ها خصوصا برخی روزنامه های تاثیرگذار رسمی و خبرگزاری ها، حتی صدا و سیما و برنامه های مختلف تلویزیونی و رادیویی همچنین نمایندگان مجلس به خوبی نشان می دهد نه دولت، نه مجلس و نه هیچ دستگاه دیگری حامی مهدی تاج نیست و حتی بسیاری از مسئولین و خصوصا مدیران رسانه های تاثیرگذار بر این باور هستند که ورود عامل فاجعه ویلموتس به زیان فضای عمومی جامعه و موجب خشم و ناامیدی مردم است.

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها

عصر تکنولوژی