|

قیمت دلار امروز ۴ دی ۱۴۰۳ / دلار برای فتح کریدور هشتم خیز برداشت

قیمت دلار امروز با افزایش ۳۰۰ تومانی بازگشایی شد و در کریدور هفتم یک کانال دیگر بالا رفت. سیگنال‌ بانک مرکزی قیمت را سه کانال بالا برده است.

لینک کوتاه کپی شد

قیمت دلار امروز با رشد ۳۰۰ تومانی در کریدور هفتم یک کانال دیگر بالا رفت. در لحظه نگارش این گزارش قیمت دلار در کف کانال هشتم از کریدور هفتم در حال معامله است.

به گزارش «شایانیوز» به نقل از تجارت نیوز؛ روند تقاضا طی دو روز اخیر از عرضه پیشی گرفته و معامله‌گران جدیدی به بازار ورود کرده‌‌اند.

Untitled

گفتنی است قیمت دلار توافقی امروز به کانال ۶۴ هزار تومانی ورود کرد و همین موضوع به رشد انتظارات تورمی در بازار ارز کمک کرد.

تتر ۷۹ هزار تومانی شد

قیمت درهم روز سه‌شنبه با رشد ۱۴۰ تومانی روی رقم ۲۱ هزار و ۶۴۰  تومانی معامله شد. قیمت تتر با افزایش ۵۰۰ تومانی روی رقم ۷۹ هزار و ۱۰۰ تومانی ایستاد.

قیمت پوند انگلیس روی رقم ۹۸ هزار و ۲۱۰ تومانی ایستاد و یورو نیز در سطح ۸۱ هزار و ۴۴۰ تومانی معامله شد.

گفتنی است قیمت اسکناس دلار در مرکز مبادله روز سه‌شنبه روی رقم ۶۵ هزار و ۹۱۶ تومانی اعلام شد و حدود ۳۰۰ تومان افزایش داشت. حواله دلار یا همان دلار توافقی در این مرکز مبادله در چهارمین روز هفته روی رقم ۶۴ هزار و ۱۲۰ تومانی کشف قیمت شد و ۲۷۸ تومان گران شد.

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها

عصر تکنولوژی