|

"بهاره فولاد زره" کم بیار نیست؛ سرکار عِلیه حتی با چشم گریونم میاد لایو!

bahareh rahnama shayanews

بهاره رهنما بازیگر جنجالی سینما می باشد که اینبار نتوانست جلوی خود را بگیر و با چشم هایی اشک آلود در لایو آمد اما دلیل آن را نگفت!

لینک کوتاه کپی شد
9

بهاره رهنما بازیگر که چه عرض کنیم ایشون همه کاره هستند و در هر عرصه ای دستی برده اند. خانم رهنما چهره ای پر حاشیه در میان هنرمندان می باشند که خستگی ناپذیر هم هستند و هر بار با موضوعی جدید جنجالی می شوند.

به گزاش«شایانیوز» بهاره رهنما هر چیزی که فکرش کنید تبلیغ و معرفی می کند که این نشانه بی کیفیت بودن تبلیغات است زیرا اگر با وسواس بیشتری این عمل انجام شود قطعا چهارچوب خاصی دارد نه اینکه هرچی که گیر آوردی برای درامد و پول به 5 میلیون کاربر معرفی کنی!

خانم سلبریتی ظاهرا پوست کلفتی هم دارند و هر چقدر که از سوی مردم بیشتر ناسزا می شنوند بیشتر به راه خود ادامه می دهند. وی در چند وقت اخیر از حرف هایش در لایو ترکیه گرفته تا شایعات طلاقش با حاجی حواشی زیاده را پشت سر گذاشت. حالا به تازگی در لایوی که با خانم اکستنشن کار داشته است ظاهرا با چشم های پفی و اشک آلود بوده. همین مورد باز سرنخی شد دست کاربران تا نظراتی مختلف درباره او بدهند.

از آنجایی که بهاره خانم در هر چیزی دخالت دارد و خود را بسیار مستقل و خفن می داند از برند شخصی اش گرفته تا بازیگری، کارگردانی، نمایش نامه خوانی، مدلینگی، اظهار نظر درمورد میکاپ و مو ...دستی بر آتش دارد و احتمالا به همین دلیل هم خود زرنگ و مردم عادی را که به چنین ثروت هنگفتی نرسیده اند را بی دست و پا می داند! در این مورد خانم رهنما را باید چند دست و پا خواند!

mrmirshah_1607159996

در ادامه تعدادی از کامنت های کاربران را زیر پست لایو او مشاهده می کنید که به جز پف چشم، آرایش زیاد و همیشگی خانم بازیگر و فیلتر اینستا و اقدامات زیبایی روی صورتش صحبت می کنند.

  • کاش تو موضوع لایوها بیشتر دقت کنی بهاره جان. دیگه قرار نیست از هر چی رسید دم دستت لایو بزاری
  • بانوجان شما خسته نمیشی از این‌حجم ارایش همیشگی
  • چرا هیشکی از شما خوشش نمیاد ؟ 
  • همه دیدن انگشترتو بدبخت تازه بدوران رسیده
  • مگه توهم گریه میکنی تو که فقط بلد گریه مردم دربیاری با حرفای زنندت
  • عمل افت پک انجام داده نزاشته بگذرع بعد بیاد جلو دوربین اینستا

baharehrahnamal_1633804264

بهاره از حاجی جانش طلاق گرفت؟!

حاجی و بهاره چند وقتی می شود که خبری ازشون نیست و حتی آقای برند دار برای تولد همسر دست و پا دارش یک استوری خشک و خالی هم نگذاشت و همین موضوعات باعث شد تا خیلی ها بگویند این دو از هم طلاق گرفته اند!

اما حاجی جان در یک حرکت انتحاری با انتشار تصویره دونفره شان در اینستاگرام و متنی عاشقانه شعله این شایعات را کم کرد اما همچنان از سویشان تکذیبی نشده است، شاید هم روابطشان به مشکل خورده اما آقای شوهر با این کار خواسته تا حواشی را کمرنگ کند.

amir_khosro_abbasi_1638632071

امیر خسرو عباسی با انتشار این تصویر نوشت:

گویند چرا تو دل به ایشان دادی‌. ولله که من ندادم ایشان بردند

بهاره رهنما

بیوگرافی بهاره خانم رهنما

بهاره رهنما در 10 آذر سال 1352 در هزاوه از توابع استان مرکزی متولد شد. وی لیسانس ادبیات نمایشی و فوق لیسانس حقوق قضایی را از دانشگاه آزاد گرفته است. وی همسر ساقش پیمان قاسم خانی بوده است اما چند سالی می شود که از او طلاق گرفته و با آقای امیرخسرو عباسی دارنده برند آرایشی ژاکسی و سلتون، نیز ازدواج کرده است.

baharerahnama1352_1617444809

پیشنهادات ویژه
پیشنهادات ویژه
دانش آراستگی
دیدگاه تان را بنویسید

آشپزی
خانه داری
تفریح و سرگرمی
دنیای سلبریتی ها