|

پژو 207 صندوق دار دوباره قرار است تولید شود؟

207 صندوقد ارد جدید احتمالاً با پیشرانه TU5 پلاس و گیربکس اتوماتیک وارد بازار می‌شود.

لینک کوتاه کپی شد

خودروی پژو 207 صندوق‌دار همانند 207i هاچ‌بک، فیس‌لیفتی از برادر قبلی خود یا همان پژو 206SD است. این محصول از سال 1397 و با آغاز تحریم‌های صنعت خودرو روی خط تولید ایران خودرو قرار گرفت؛ اما پس از مدت کوتاهی از سبد محصولات این شرکت حذف شد. پژو 207 صندوقدار همانند 207i هاچ‌بک جزو محبوب‌ترین محصولات ایران خودرو بود که گفته می‌شد، این شرکت به جهت جایگزینی آن با رانا پلاس (که نسخه ایرانیزه شده محصول به شمار می‌رود) 207 صندوق‌دار را از خط تولید خارج کرد.

به گزارش «شایانیوز» به نقل از تجارت نیوز؛ بر اساس مصاحبه اخیری که مهدی رادمنش، معاون تحقیقات، طراحی و تکوین ایران خودرو داشت، این شرکت به جهت استقبال خوبی که طی دوسال تولید 207 صندوقدار شد، تصمیم به تولید دوباره آن با مشخصات فنی جدید را دارد.

به گفته وی، 207 صندوقدارد جدید احتمالاً با پیشرانه TU5 پلاس و گیربکس اتوماتیک وارد بازار می‌شود. پیشرانه TU5 پلاس از نوع تنفس طبیعی و حجم موتور 1600 سی‌سی بوده که قادر به تولید حداکثر قدرت 113 اسب‌بخار و 144 نیوتن‌متر گشتاور است. این پیشرانه احتمالاً با گیربکس 6 سرعته AT ترکیب خواهد شد تا قدرت تولیدی را به محور جلو منتقل کند.

بنابراین فرض توقف تولید 207 صندوقدار به بهانه تولید رانا پلاس، کاملاً اشتباه است.

اما در بخش امکانات رفاهی و ایمنی به دلیل اجباری شدن استانداردهای 85 گانه، امکاناتی همچون کنترل پایداری، سنسور نور و باران، سنسور فشار باد تایرها و... نیز باید روی نسخه جدیدتر این خودروی محبوب قرار بگیرد.

نکات ضعف و قوت 207 صندوقدار

با توجه به اینکه خبری از انجام تغییرات روی پلتفرم و یا تغییرات ظاهری روی خودرو نیست، بعید به نظر می‌رسد که بخش بیرونی و داخل کابین خودرو، تفاوتی با نسخه پیشین داشته باشد. بنابراین باتوجه به مشخصات فنی جدید و مشخصات ظاهری مدل قبلی، اشاره به چند نکته ضعف و قوت حائز اهمیت است.

نقاط قوت

ترمز‌گیری بهتر نسبت به سایر محصولات : پژو 206 و 207 صندوقدار از همان ابتدا یکی از بهترین ترمزگیری‌ها را در مقایسه با سایر محصولات ایران خودرو داشت و احتمال می‌رود که نسخه جدید نیز علاوه‌بر سیستم کنترل پایداری، ترمزگیری بسیار بهتری نسبت به سایر محصولات داشته باشد.

پیشرانه بهینه‌تر: در نسخه جدید، تصمیم به  استفاده از پیشرانه TU5 پلاس گرفته شده که حداکثر قدرت و گشتاور  تولیدی در کنار مصرف سوخت، نسبت به پیشرانه قبلی بهبود قابل توجهی دارد. نسل قبلی این پیشرانه یکی از کم‌استهلاک‌ترین پیشرانه بین خودروهای داخلی بود؛ اما باتوجه به اینکه TU5 پلاس اخیراً روی محصولات ایران خودرو قرار می‌گیرد، نمی‌توان درمورد استهلاک آن اظهار نظر کرد.

ظاهر زیبا و جوان‌پسند: پژو 207 هاچ‌بک و صندوقدار به دلیل ظاهر به‌روز و زیباتری که نسبت به سایر محصولات داخلی دارد از محبوبیت بیشتری نیز در بازار برخوردار است.

نقاط ضعف

کیفیت پایین متریال و ایرادات طراحی: کیفیت ساخت پایین و قطعات پلاستیکی کم‌کیفیتی که در خودرو استفاده شده، نارضایتی بسیاری را به دنبال دارد. یکی از ایراداتی که به نسخه اول این خودرو گرفته می‌شد، تعبیه باله روی صندوق عقب و چراغ ترمز پشت شیشه بود. در برخی مواقع زمانی که راننده اقدام به ترمزگیری می‌کند، نور ترمز از باله صندوق عقب به چشم راننده منعکس می‌گردد که می‌تواند حواس راننده را پرت کند.

فضای محدود داخل کابین: تمامی محصولات پژو 206 و 207 حتی در نوع صندوقدار، به دلیل اینکه فضای داخل کابین هیچ تغییری نسبت به دیگر مدل‌ها ندارد، خصوصاً در ردیف عقب با مشکل کمبود فضا روبه رو هستند. این ایراد به دلیل استفاده از پلتفرم مشترک، حتی در خودروهای رانا و رانا پلاس نیز به چشم می‌خورد.

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها

عصر تکنولوژی

نیازمندی‌ها