خبر جدید از دختران سنندج که پدر و نامادری در دستشویی حبسشان کردند| نارین دوباره خندید
نارین و آیلین دخترانی هستند که درگیر خشونت توسط پدر و نامادری خودشون شدن ولی امروز با لطف خدا و افراد دغدغه مند دوباره زندگی رو لمس کردن.
شایانیوزـ داستان نارین و آیلین یکی از تلخ ترین و تکان دهنده ترین اتفاقاتی بود که ماه گذشته رسانه ای شد، ماجرای واقعی ای که وقتی میشنوید قلبتون فرو میریزه، قصه ای که قربانیان اون درگیر کودک آزاری و قساوت کسانی شدن که باید پناهشون میبودن.
ماجرا از این قراره که یه پدر و نامادری، توی یه اقدام غیرانسانی دختران ۱۵ و ۷ ساله مرد ماجرا رو توی سرویس بهداشتی خونه حبس میکنن و تقریبا یک ماه، این دو تا بچه توی بدترین شرایط ممکن دور از چشم همه و توی تنهایی، بی کسی و ترس شکنجه میشن. نامادری به هر بهونه ای مدام اونا رو اذیت میکرده و متاسفانه پدر هم که باید تکیه گاهشون میبود، عاطفه اش رو به دست فراموشی سپرده بود و پا به پای نامادری شروع به شکنجه ی بچه ها کرده بود.
تا این که بالاخره یکی از همسایه ها متوجه غیبت طولانیه دخترها شد و به شک افتاد، اینجای قصه همسایه ها با هم تلاش کردن وارد خونه بشن ولی وقتی با ممانعت روبرو شدن به اورژانس اجتماعی خبر دادن و وقتی با دستور قضایی و همراهی نیروی انتظامی درب خونه باز شد، پرده از واقعیت وحشتناکی برداشته شد که رعشه به تن هر انسانی میندازه؛ دو دختر مظلوم ماجرا که اهالی محل نگرانشون بودن در شرایط غیر انسانی توی سرویس بهداشتی محبوس شده بودن.... .
بعد از نجات این فرشتگان مظلوم بلافاصله اونا رو به بیمارستان رسوندن و پدر و نامادری هم دستگیر شدن و وقتی عکس های وضعیت جسمی این بچه ها توی فضای مجازی پخش شد، دل یه ایران براشون کباب شد و موجی از اندوه تو کل کشور به راه افتاد.
البته که مسئولان استانی یکی پس از دیگری و خیلی زود وارد عمل شدن و در این راستا دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کردستان هم به نمایندگی از رئیس کل دادگستری استان برای عیادت از آسیب دیدگان مظلوم ماجرا به بیمارستان رفت و اظهار داشت که پرونده قضایی برای متهمین تشکیل شده و با عاملان این فاجعه برخورد قاطعانه ای خواهد شد.
اینم بگیم که تیم پزشکی بیمارستان کوثر برای دخترها سنگ تموم گذاشتن و آیلین هفت ساله خیلی زود از بیمارستان ترخیص شد و در اون زمان در یکی از مراکز نگهداری بهزیستی تحت حمایت های تخصصی قرار گرفت و تا تعیین تکلیف زندگیشون، خدمات مناسب توسط مراکز نگهداری بهش ارائه شد.
اما در تازه ترین خبر که دل همه مون رو شاد کرد شما میتونید فیلمی از نارین عزیز رو ببینید که به وضوح مشخصه چقدر حال جسمانیش بهبود پیدا کرده و لبخندش روح زندگی گرفته، این نکته رو هم اضافه کنیم که خوشبختانه در همون زمان انتشار خبر استاندار کردستان دستور تامین یک واحد مسکونی مجهز رو با لوازم ضروری زندگی برای این عزیزان صادر کرد تا بتونن زندگی جدیدی رو در کنار مادرشون که سال ها پیش از پدرشون جدا شده بود آغاز کنن.
هر چند با همه ی این اوصاف ترمیم زخم های روحی این بچه ها زمانبر خواهد بود ولی تلنگر این ماجرا برای ما چیه؟ همیشه میگن همسایه خوب نعمته و هیچی به اندازه ی همسایه ی بد هم نمیتونه آدم رو عاصی کنه، در واقع اهمیت همسایه در فرهنگ ما بسیار زیاده، فکرش رو کنید اگر همسایه های این بچه ها به اوضاع شک نمیکردن و دست به عمل نمیزدن، ممکن بود چه اتفاقات وحشتناک دیگه ای رخ بده؟ هر چند شاید بگید از این بدتر؟ بله از این بدتر... یادتون نره همیشه جای شکر برای هر شرایطی باقیه و گاهی ما میتونیم وسیله و دست خدا برای کمک باشیم و چه فضیلتی از این بالاتر؟ پس بیایید اشاعه دهنده ی مهربونی باشیم و در دنیایی که همه مون در اون به نوعی مشکلات و دغدغه های خودمون رو داریم حواسمون بهم بیشتر باشه، هوای هم دیگه و همسایه ها رو هم مثل خانواده مون داشته باشیم، هیچ کس از فردای خودش خبر نداره... .