|

خداحافظی با میگرن ؛ با این 6 دمنوش گیاهی خانگی خفن سردرد را سه سوته بلاک کن

نوشیدنی های گیاهی مفید برای درمان میگرن بدون عوارض شیمایی.

لینک کوتاه کپی شد

شایانیوز- انسان در طول زندگی خود با بیماری‌های گوناگونی مواجه می‌شود. یکی از این بیماری‌ها و معضلات رایج سردرد است.که می‌توان با نوشیدن دمنوش برای سردرد را تسکین داد. شما برای رفع سردردهای خود می‌توانید به جای استفاده از دارو و قرص‌های شیمیایی به سراغ دمنوش‌های گیاهی بروید. استفاده از دمنوش‌های گیاهی برای رفع سردرد، دیگر شما را با عوارضی مانند قرص‌های شیمیایی تحدید نمی‌کند.  اغلب افراد سریع‌ترین روش برای تسکین سردرد خود را انتخاب می‌کنند. بله درست است، خرید و استفاده از قرص‌های مسکن که قطعا اسم آن‌ها زیاد به گوش شما رسیده است مانند استامینافن، ولی شما باید اطلاع داشته‌ باشید که با مصرف این داروهای مسکن بدن خودتان را نسبت به قرص‌های آرام بخش قوی و مقاوم می‌کنید و لازم به ذکر است که پس از مدتی استفاده از آن‌ها دیکر سردردهایتان با استفاده آن مسکن رفع نمی‌شود.

1

دمنوش های خفن برای درمان میگرن

  • دارچین

یکی از خوش‌ طعم‌ترین دمنوش‌هایی که تا به حال شما برای تسکین سردرد خود با آن مواجه می‌شوید، دمنوش گیاهی دارچین می‌باشد. این دمنوش گیاهی خواص بسیار زیادی برای بدن دارد. این دمنوش توانایی تسکسن سردردهایی که در پی خستگی و استرس ایجاد می‌شوند را دارد و برای افرادی که فشار کاری زیادی را تحمل می‌کنند پیشنهاد می‌شود.

  • گل ساعتی

از قدیم این گیاه بعنوان ارام بخش در وضعیت استرس و بیخوابی استفاده می شده است. همچنین برای درمان سردردهایی که در حالت خاص اتفاق می افتند، موثر است. این گیاه همان طور که از نامش پیداست برای افردی که در زندگی بسیار هیجان دارند، آنهایی که خیلی بااحساس، آتشین مزاج و عصبی هستند و به آسانی خشمگین میشوند سفارش می شود. این گیاه خواص ارام بخش و تسلابخش سیستم عصبی را دارد و سبب تقلیل سردردهای ناشی از وضعیت هیجانی می شود.

2

  • گل مینا

اروپایی‌ها برای درمان سردردهای میگرنی از گل مینا به عنوان مسکن استفاده می‌کنند. مصرف این دمنوش آثار جانبی به همراه ندارد. از آنجا که میگرن یک نوع سردرد عروقی است و به دلیل بروز مشکل در بعضی از رگ‌های خونی مغز به‌وجود می‌آید، با مصرف مسکن‌ها درمان نمی‌شود. دلیل مصرف گل مینا به‌عنوان درمان خانگی برای رفع سردردهای میگرنی، ترکیبات این گیاه است که پایانه‌های عصبی را مورد هدف قرار می‌دهد. برای بهبود دردهای میگرنی بهتر است دمنوش این گیاه را هر روز به مدت چهار تا شش هفته بنوشید. زنان باردار نباید دمنوش گل مینا استفاده کنند. چون مصرف این گیاه دارویی باعث بروز انقباضات رحمی می‌شود. خانم های بادار نباید این دمنوش رو بنوشند چون باعث انقباضات رحمی میشود.

  • زنجبیل

این گیاه برای خوش طعم کردن غذا استفاده می‌شود، اما، زنجبیل می‌تواند برای درمان حالت تهوع ناشی از سردردهای میگرنی نیز موثر باشد. علاوه بر آن این گیاه برای کنترل و بهبود سردردهای میگرنی نیز نقش مهمی دارد. نکته مهم این‌که اثر زنجبیل در پیشگیری و کنترل میگرن با ضددردهای شیمیایی برابر است.

3

  • روغن ریحان

ریحان یک گیاه معطر و خوشبوست که در غذاهای ایتالیایی مثل پاستا و پیتزا از آن استفاده می‌شود و عطر و بوی خوبی دارد. افرادی که می‌خواهند ســردردهای میگرنی شدیدشان را به کمک داروهای طبیعی درمان کنند، بهتر است سراغ روغنی بروند که از این گیاه گرفته می‌شود و می‌تواند داروی خانگی موثری باشد. ریحان برای کاهش سردردها، تنش و گرفتگی عضلات نیز مفید است.

  • فلفل قرمز

فلفل قرمز از جمله گیاهانیست که مصرف آن در مبتلایان به بیماری میگرن دیده می‌شود. افرادی که سردردهایشان به بخش خاصی از سر مربوط نیست و در تمام سر پخش می‌شود می‌توانند با مصرف فلفل هندی یا قرمز بیماری‌شان را تسکین دهند. فلفل ترکیب فعالی به نام کپسایسین دارد. این ماده برای تسکین میگرن فوق‌العاده است. به‌این ترتیب که مسیر انتقال پیام‌های عصبی از طریق گیرنده‌های درد به مغز را تغییر می‌دهد. البته هندی‌ها برای این درمان گیاهی روش خاصی دارند. یک عدد فلفل را داخل یک فنجان آب جوش بریزید و آن را با عسل شیرین کنید. بهتر است مصرف این دارو را در حجم کم شروع و به تدریج هرهفته مقدار مصرف آن را افزایش دهید.

4

برای زندگی ای بهتر، صفحه زندگی سالم ما را دنبال کنید.

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها

عصر تکنولوژی