کدام گروه از مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریزی داشتن؟
در سال ۱۳۹۵، مبلغ مستمری کمتر از ۹ درصد حداقل دستمزد بوده است در سال ۱۳۹۶ این نسبت حدود ۳۵ درصد و در سالهای بعد به طور تدریجی کاهش یافته.
علی عاشوری؛ مدیرعامل صندوق قرضالحسنه امداد ولایت اظهار کرد: صندوق قرضالحسنه امداد ولایت سال گذشته ۴۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه به مددجویان و خانوادههای نیازمند پرداخت کرد. وی افزود: منابع تسهیلات اختصاص یافته حاصل منابع داخلی و بهرهمندی از کمکهای خیران بوده است. مدیرعامل صندوق قرضالحسنه امداد ولایت با اشاره به خوشحسابی مددجویان کمیته امداد امام خمینی در بازپرداخت وام دریافتی، خاطرنشان کرد: به اذعان بانک مرکزی، مددجویان کمیته امداد کمترین معوقات بانکی را دارند. عاشوری اظهار کرد: معوقات این صندوق برای سال گذشته کمتر از ۱.۳ درصد بوده که نشانگر صداقت و پشتکار جامعه هدف بوده است.
از طرفی مدتی پیش جدول واریزی مبالغ واریزی برای مستمری بگیران بهزیستی و کمیته امداد منتشر شد. جدول واریزی مبالغ واریزی برای مستمری بگیران بهزیستی و کمیته امداد منتشر شد. مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در گزارشی به ارزیابی عملکرد سیاستهای حمایتی قانون برنامه ششم توسعه پرداخته است.
بر اساس این جدول، میزان مستمریهای جدید برای مددجویان بهزیستی بهطور میانگین بین ۲۰ تا ۴۰ درصد زیاد شده است. این مستمریها به زودی به حساب مددجویان واریز خواهند شد.
نتایج این بررسی نشان داد که نه تنها بخش عمدهای از این اهداف تحقق نیافته بلکه حتی برخی از آنها نسبت به سالهای ابتدایی برنامه روند نزولی را طی کردهاند. در این میان عدم ثبات متغیرهای اقتصادکلان عامل کلیدی در جهت عدم تحقق این اهداف بوده است.
مواد ۷۸ الی ۸۳ قانون برنامه ششم توسعه، بخش عمدهای از تکالیف نهادهای حمایتی را در این قانون تصریح کرده است. ارتقای سطح پوشش نیازمندان جامعه و افزایش سطح حمایتهای نقدی از مددجویان، ساماندهی و رسیدگی به آسیبدیدگان اجتماعی و گسترش بیمههای اجتماعی از مهمترین اهداف مصرحه در احکام قانونی فوق است.
در این راستا، شاخصهای متنوعی در متن قانون تعیین شده و اهداف کمّی برای سال پایانی دوره اجرای این قانون یعنی سال ۱۴۰۰ تصریح شده است. با این حال نه تنها بخش عمدهای از این اهداف تحقق نیافته بلکه حتی برخی از آنها نسبت به سالهای ابتدایی برنامه روند نزولی را طی کردهاند.
دیدگاه تان را بنویسید