|

(ویدیو) شوخی مائده احضار با ماجرای علی دایی و عباس بوعذار

آدرینا صادقی بازیگر مائده احضار در اینستاگرامش بخش از سریال را با کلیپ علی دایی در مورد عباس بوعذار ریمیکس کرد.

لینک کوتاه کپی شد

آدرینا صادقی بازیگر نقش مائده در سریال احضار شبکه یک سیما در اینستاگرامش بخش از سریال را با کلیپ علی دایی در مورد عباس بوعذار ریمیکس کرد.

ماجرای کلیپ عباس بوعزار و علی دایی

علی دایی که در سال 1395 و 1396 سرمربی تیم نفت تهران بود، در بازی نیمه نهایی جام حذفی با سپاهان بازی اواخر بازی یک درگیری پیش آمد و شجاع خلیل زاده، عباس بوعذار را با سر زد. بعد بازی گفتند که شجاع  محمدی نامی را زده و علی دایی  هم متوجه این اشتباه شدند و در مصاحبه گفتندکه در تیم او بازیکنی به اسم محمدی  وجود ندارد.

و حروف نام "محمدی" را هجی کرده و در نهایت با حروف اسم عباس بوعذار مقایسه کرد. کلیپ های ریمیکس متعددی از این بخش از گفتگوی علی دایی اغلب به صورت طنز ساخته شده است که در شبکه های اجتماعی بازتاب گسترده‌ای پیدا کردند.

0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 

 

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها

عصر تکنولوژی