|

فقط این ۲ بانک جریمه دیرکرد اقساط را نمی گیرند

بانک‌ها هیچ الزامی در عدم اخذ جریمه دیرکرد پرداخت اقساط ندارند و بانک مرکزی نیز هیچ الزامی در این خصوص نداشته است.

لینک کوتاه کپی شد

گزارش‌های رسیده حاکی از آن است که بانک‌ها کماکان جریمه تاخیر در پرداخت اقساط را از مشتریان دریافت می‌کنند.

به گزارش «شایانیوز» و به نقل از فارس، پیگیری از بانک مرکزی نشان می‌دهد که اگرچه مصوبه شورای امنیت ملی به بانک‌ها ابلاغ شده، اما دریافت یا عدم دریافت جریمه دیرکرد در اختیار هیئت مدیره بانک‌ها قرار گرفته و الزامی در این خصوص وجود ندارد.

طبق مصوبه شورای امنیت ملی که برای بانک‌ها ارسال شده، بانک‌ها مجاز هستند جریمه دیرکرد را از مردم دریافت نکنند اما هیچ الزامی در این خصوص به بانک‌ها نشده است.

یک منبع در بانک مرکزی گفت به دلیل اینکه بانک‌ها دارای سهامدار هستند، بانک مرکزی هم نمی‌تواند آن‌ها را ملزم کند تا دریافت اقساط را عقب بیندازند یا جریمه نگیرند.

کسب اطلاع نشان می‌دهد از میان تمام بانک‌های کشور تنها دو بانک ملت و ملی جریمه تاخیر در پرداخت اقساط را اخذ نخواهند کرد و جریمه‌های گرفته شده را پس می‌دهند.

بانک ملت بازپرداخت جریمه‌های اخذ شده را آغاز کرده است و بانک ملی نیز با توجه به مشکلاتی که ایجاد شده بود، قرار است به زودی جریمه‌ها را به مشتریان خود بازگرداند.

پیشنهادات ویژه
پیشنهادات ویژه
دانش آراستگی
دیدگاه تان را بنویسید

نیازمندی‌ها