|

عراقچی فردا به ترکیه می‌رود؛ هدف از این سفر چیست؟

عباس عراقچی روز جمعه برای گفتگو با همتای خود هاکان فیدان در مورد تحولات اخیر ایران و تنش‌ها با آمریکا به ترکیه سفر خواهد کرد.

لینک کوتاه کپی شد

 دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، روز چهارشنبه ایران را به حمله در صورت عدم آغاز مذاکرات با شروط آمریکا تهدید کرد.

به گزارش «شایانیوز» و به نقل از ایسنا، خبرگزاری رویترز گزارش داد: ترکیه، عضو ناتو که با ایران مرز مشترک دارد، اعلام کرده است که با هرگونه مداخله خارجی در همسایه خود مخالف است و از واشنگتن خواسته است که مسائل خود با ایران را "یکی یکی" حل کند. ترکیه با هر دو طرف تماس گرفته و هشدار داده است که بی‌ثباتی در ایران در حال حاضر فراتر از ظرفیت مدیریت منطقه خواهد بود. این منبع گفت فیدان به عراقچی خواهد گفت که ترکیه از نزدیک تحولات ایران را دنبال می‌کند و امنیت، صلح و ثبات ایران برای آنکارا "اهمیت زیادی" دارد.

این منبع گفت فیدان همچنین مخالفت ترکیه با هرگونه حمله نظامی به ایران را تکرار کرده و هشدار خواهد داد که چنین اقدامی "خطراتی را در مقیاس جهانی ایجاد خواهد کرد" و افزود که او حمایت ترکیه را در کمک به حل تنش‌ها با واشنگتن ارائه خواهد داد.

این منبع گفت فیدان "متذکر خواهد شد که ترکیه از یافتن راه‌حلی برای برنامه هسته‌ای ایران در اسرع وقت حمایت می‌کند و در صورت نیاز آماده کمک به این موضوع است."

پیش از این روزنامه حریت چاپ ترکیه از پیشنهاد اردوغان به ترامپ برای برگزاری یک نشست سه جانبه با حضور روسای‌جمهور ایران، آمریکا و ترکیه خبر داده و اعلام کرد که ترامپ با این پیشنهاد موافقت کرده است.

پیشنهادات ویژه
پیشنهادات ویژه
دانش آراستگی
دیدگاه تان را بنویسید

آشپزی
خانه داری
تفریح و سرگرمی
دنیای سلبریتی ها