|

ترامپ: نیاز به فرستادن نیروی نظامی به ایران نمی‌بینم

رئیس جمهور آمریکا گفت: ما وضعیت ایران را دنبال و پیگیری می‌کنیم، اما نیازی به فرستادن نیروی نظامی به ایران نمی‌بینیم.

لینک کوتاه کپی شد

دونالد ترامپ رئیس جمهورآمریکا در اظهاراتی با بیان این ادعا که به دست آوردن گرینلند برای حفظ و دفاع از امنیت ملی آمریکا ضروری است، گفت: تصاحب گرینلند ممکن است از طریق مسالمت آمیز یا زور انجام شود.

به گزاش «شایانیوز» به نقل از تابناک؛ ترامپ در یک نشست در واشنگتن با تاکید براینکه باید گرینلند را به دست آوریم، مدعی شد: اگر این کار را نکنیم چین و روسیه آن را تصاحب خواهند کرد و ما چنین اجازه‌ای نخواهیم داد.

وی افزود: ما تلاش می‌کنیم گرینلند را به دست آوریم چرا که نمی‌خواهیم چین و روسیه همسایه ما شوند.

ترامپ همچنین با بیان اینکه حمله دیگری به ونزوئلا در راه نیست، گفت: این آمریکا است که تشخیص می‌دهد چه شرکت‌هایی در نفت ونزوئلا فعالیت کنند و درآمد‌های نفتی به جیب آمریکا، ونزوئلا و شرکت‌های نفتی خواهد رفت.

رئیس جمهور آمریکا در ادامه مدعی شد: ما با هماهنگی دولت موقت ونزوئلا، نفتکشی را که بدون اجازه ما این کشور را ترک کرده بود، توقیف کردیم.

وی همچنین ادعا کرد: ما خواستار آن هستیم که ونزوئلا بر روی پا‌های خودش بایستد و اجازه نخواهیم داد که چین و روسیه آن را اشغال کنند.

ترامپ افزود: چین به نفت زیادی نیاز دارد و ما از برقراری روابط تجاری با پکن از طریق خودمان و یا ونزوئلا استقبال می‌کنیم.

رئیس جمهور آمریکا همچنین گفت: رئیس معارضان ونزوئلا ممکن است به شیوه‌ای در اداره امور این کشور مشارکت کند.

ترامپ در ادامه افزود: فکر می‌کنم اوایل ماه فوریه در کاخ سفید میزبان رئیس جمهور کلمبیا باشم.

رئیس جمهور آمریکا همچنین بار دیگر با حمایت از اعتراضات در ایران، گفت: ما وضعیت ایران را دنبال و پیگیری می‌کنیم، اما نیازی به فرستادن نیروی نظامی به ایران نمی‌بینیم.

رئیس جمهور آمریکا استدلال کرده است که این کشور برای تضمین امنیت خود در مواجهه با تهدیدات فزاینده از سوی چین و روسیه در قطب شمال باید بزرگترین جزیره جهان یعنی گرینلند را کنترل کند و کاخ سفید استفاده از نیروی نظامی برای تصاحب این جزیره را رد نکرده است.

مارکو روبیو به گروهی منتخب از قانونگذاران گفت که قصد دولت در نهایت خرید گرینلند است، نه استفاده از نیروی نظامی.

این اظهارات دوشنبه شب در یک جلسه توجیهی محرمانه در کنگره مطرح شد.

روبیو روز چهارشنبه به خبرنگاران گفت که ترامپ از زمان اولین دوره ریاست جمهوری خود در مورد تصاحب گرینلند صحبت کرده است.

وی توضیح داد: این اقدام همیشه از همان ابتدا هدف رئیس جمهور بوده است. ترامپ اولین رئیس جمهور آمریکا نیست که چگونگی تصاحب گرینلند را بررسی کرده و یا به دنبال آن بوده است.

بر اساس بیانیه‌ای که روز سه‌شنبه در وب‌سایت دولت گرینلند منتشر شد، لارس لوکه راسموسن وزیر خارجه دانمارک و ویویان موتزفلد همتای گرینلندی او، درخواست ملاقات با روبیو در آینده نزدیک را داده‌اند.

رهبران فرانسه، آلمان، ایتالیا، لهستان، اسپانیا و انگلیس روز سه‌شنبه در بیانیه‌ای تأکید کردند که این جزیره غنی از مواد معدنی که از مسیر‌های قطب شمال و اقیانوس اطلس شمالی به آمریکای شمالی محافظت می‌کند، «متعلق به مردم آن است».

پیشنهادات ویژه
پیشنهادات ویژه
دانش آراستگی
دیدگاه تان را بنویسید

آشپزی
خانه داری
تفریح و سرگرمی
دنیای سلبریتی ها