|

بودجه ارزی واردات بنزین دولت تمام شد

نایب‌رئیس اول کمیسیون انرژی مجلس اعلام کرد بودجه ارزی دولت برای واردات بنزین در همان ماه‌های نخست سال به پایان رسیده است.

لینک کوتاه کپی شد

فرهاد شهرکی، نایب‌رئیس اول کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، گفت که بودجه ارزی دولت برای واردات بنزین در همان ماه‌های نخست سال به پایان رسیده و همین مسئله احتمال تغییر قیمت بنزین آزاد را تقویت کرده است.

به گزارش «شایانیوز» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛  او با اشاره به اینکه دولت برای واردات حامل‌های انرژی دیگر ارزی در اختیار ندارد، گفت: «به نظر می‌رسد دولت می‌خواهد با تغییر قیمت کارت آزاد جایگاه‌های سوخت، در مصرف بنزین صرفه‌جویی کند تا نیازی به واردات نباشد، اما تا این لحظه تصمیمی در این‌باره گرفته نشده و مجلس هم از جزئیات اطلاعی ندارد.»

شهرکی افزود دولت طبق قانون برای اصلاح نرخ سوخت نیازی به مصوبه مجلس ندارد، اما تاکید کرد که کمیسیون انرژی نیز در این زمینه مورد مشورت قرار نگرفته است.

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

آشپزی

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها