|

تعداد بیشتری تاکسی برقی به خیابان های پایتخت می آید؟

سخنان وزیر صمت: گسترش تاکسی برقی نیازمند فراهم کردن زیرساخت مناسب است و تا پایان امسال رشد محسوسی در این حوزه در پایتخت خواهیم داشت.

لینک کوتاه کپی شد

علی آبادی در بازگشت از چین در خصوص تاکسی های برقی توضیح داد: گسترش تاکسی برقی نیازمند فراهم کردن زیرساخت مناسب است که تا پایان امسال رشد محسوسی در تهران و برخی کلان شهر‌های کشور خواهیم داشت و تعرفه تاکسی‌های برقی را بشدت کاهش خواهیم داد.

به گزارش «شایانیوز» و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، وی  گفت: از پیشرفت‌های چین در حوزه خودرو برای توسعه صنایع داخلی و انتقال تجربیات تحقیقاتی استفاده می‌کنیم. همکاری ایران و چین فقط تجاری نیست بلکه در حوزه فنی و تحقیقات هم به دنبال گشترش همکاری‌ها هستیم.

وزیر صمت در خصوص محورهای مذاکره دو کشور گفت: ما در حاشیه ششمین اجلاس واردات چین در حوزه کانی‌ها و معادن، تولید ماشین آلات معدنی، آی تی و سایر حوزه‌های های تک مذاکراتی داشتیم.

وی تاکید کرد: واردات خودرو باید آزاد باشد که مردم قدرت انتخاب داشته باشند، اما حمایت از تولید داخل هم محفوظ است.

پیشنهادات ویژه
پیشنهادات ویژه
دانش آراستگی
دیدگاه تان را بنویسید

نیازمندی‌ها