|

این عکس از عراق ایرانی ها را به جان هم انداخت

مهدی یحیایی کاربری است که با بیان قیمت بنزین در عراق، قصد دارد نشان بدهد در ایران آب خوردن نسبت به بنزین زدن، گران‌تر تمام می‌شود!

لینک کوتاه کپی شد

مدت‌ها است که افزایش نرخ بنزین در ایران مورد بحث و تردید قرار گرفته و شایعات زیادی درباره افزایش ناگهانی آن وجود دارد. با وجود تکذیبیه‌های پیاپی دولت درباره افزایش قیمت بنزین، در کوچه و بازار همچنان زمزمه‌هایی شنیده میشود که حکایت از نگرانی تمام نشدنی مردم درباره قیمت نان و بنزین و معیشت دارد. در این میان، در فضای مجازی توییت‌ها و نظرهایی بیان میشود که ارزان بودن قیمت بنزین در ایران را هدف قرار داده‌اند و با مقایسه قیمت بنزین در ایران و کشورها دیگر، سعی دارند به شایعات دامن بزنند.

به گزارش«شایانیوز» و به نقل از برترین ها، مهدی یحیایی کاربری است که با بیان قیمت بنزین در عراق، قصد دارد نشان بدهد در ایران آب خوردن نسبت به بنزین زدن، گران‌تر تمام می‌شود!

این کاربر نوشته: «براتون سوال نشد چرا عراقی ها با اون ماشینای مدل بالا، توو گرمای ۵۰ درجه زجر میکشن اما کولر روشن نمی‌کنن؟ چون قیمت بنزین در دومین کشور تولیدکننده ی بزرگ نفتِ جهان ۴۵۰ دیناره!»

عکسی از عراق که ایرانی‌ها را به جان هم انداخت

عبدوس، سرنخ این مقایسه را گرفته بود: «قبلش سوال بزرگ‌تری شد که چرا در ایران قیمت ماشین حداقل دوبرابر قیمت جهانی است»

کاربر میم، راهکار ارائه داده بود: «اکی ماشین با کیفیت و مصرف سوخت پایین بیارین، سیستم حمل و نقل عمومی افزایش بدین، هزینه های حمل و نقل بین شهری کاهش بدین، خطوط مترو و قطار و هوایی گسترش بدین، بعد هزینه بنزین بالا ببرین ولی اجازه ندین بقیه هزینه ها مرتبط با سوخت افزایش پیدا نکنه. اونوقت حرف شما درسته»

محمدرضا در رد این توییت، تجربه موثری داشت: «من چند ساله خادم موکب هستم و ۲۰ روز و ۳۰ روز عراق بودم همیشه کولرهاشون روشنه و همیشه هم شیشه های ماشینشون تا بیخ بالاست»

پاسخ حامد هم حساب شده و قابل توجه بود: «با حقوقی که عراقی ها میگیرند ۴۵۰دینار مبلغ زیادی نیست حدود ۱۵هزارتومان ، متوسط حقوق در عراق حدود ۱۵۰۰دلار هست چیزی معادل ۷۵میلیون تومان.»

امین هم مانند محمدرضا جواب خوبی در چنته داشت: «اولا ما که هرماشینی سوارشدیم کولر زد و مامن دقت میکردم به آمپر بنزینشون چون میخواستم ببینم مصرف سوختشون چطوریه، که دیدم این جذاب هر چی میره این آمپر لعنتی اصن تکون نمیخوره روبه پایین؛ یا تو همون گرما باکولر، مگه ماشین گرم میکرد؟!! دریغ از ذره‌ای فشار؛ فلذا این آپشن هارو هم باید دید!»

علی هم مانند دیگر کاربران نظر داد: «فرض کن سوخت گرون شد . چی به شما میرسه، مشکلت قیمت سوخته یا ضرر و زیانی که متحمل میشی؟! لگنی که مردم با درآمد ماهانه زیر ده تومن میخرن به چند صد میلیون، درآمد چند ماهه یک کارگره؟ استهلاک خودرو داخلی چقدره؟ ماشین با کیفیت مناسب در کشور چنده قیمتش؟»

منبع موثق، گاف مهدی یحیایی را گرفته بود: «عراق دومین تولید کننده نفت جهانه؟ جالب بود مرسی»

انسانیت؛ به هدف زده بود: «وقتی درآمد در ایران یک پنجم هزینه زندگی است بالا رفتن سوخت بیشترین فشار رو همه میاره چرا فکر میکنی اونی که پولداره همش سوار ماشینه و بنزین خرج میکنه ولی در نتیجه اونی که نداره بخاطر یه لقمه نون با یه خودرو داغون مجبوره سوخت گرون بخره حداقل بخور نمیری در بیاره»

سجاد عصبانی بود، مانند هر ایرانی‌دیگری که گرانی‌ها را احساس می‌کرد: «هر وقت حقوق دریافتی همه اقشار، جهانی شد، قیمت بنزین هم جهانی شود. فردا اگر بنزین و گازوئیل گران شود، حمل و نقل گران می‌شود. حمل و نقل روی تمام محصولات مصرفی تاثیر می‌گذارد. کم کم اثرش به حوزه مسکن و خدمات نیز می‌رسد. کارگری که با حقوق صد و پنجاه دلاری زندگی می‌کند، چه کند؟»

سیاوش از نظر فنی بررسی کرده بود: «ما که چنین چیزی ندیدیم، ولی شما اگه دیدین براش توضیح بدید که کولر گرفتن در بدترین شرایط ۲۰درصد هم سوخت رو افزایش نمیده. خودشون رو الکی اذیت نکنن»

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها

عصر تکنولوژی

نیازمندی‌ها