|

چرا جهان این بحران مهم را جدی نمی گیرد؟

«افزایش قابل توجه درجه حرارت هوا بار دیگر یک بحران مهم جهانی را به ما گوشزد می کند.»

لینک کوتاه کپی شد

شایانیوز؛ در روزهای اخیر شاهد ثبت رکوردهای تازه ای از گرمای هوا در کشورمان و البته دیگر بخش های دنیا بوده ایم. به طور خاص در دهلی نو پایتخت هند برخی منابع رسانه ای از کشته شدن چندین نفر بر اثر گرمازدگی خبر داده اند و البته که دمای شهر اهواز در ایران نیز به بیش از 50 درجه افزایش یافته است و در برخی آمارها به عنوان گرم ترین شهر جهان معرفی شده است.

به گزارش شایانیوز؛ البته که سیل گرما در کشورهای اروپایی، شرق آسیا و البته آمریکای شمالی و آفریقا نیز مردم آن ها را با چالش های جدی و عدیده ای رو به رو کرده است. در این راستا، توصیه های زیادی به افکار عمومی از سوی رسانه ها و نهادهای مسوول مطرح می شود تا بتوانند از سلامتی خود در برابر افزایش قابل توجه درجه حرارت هوا محافظت کنند. بسیاری از صاحب نظران بر این باورند که اینکه می بینیم هر سال شاهد رکوردزنی‌های تازه ای در حوزه درجه حرارات کره زمین هستیم، در نوع خود از وقوع یک بحران پنهان و خاموش خبر می دهد که بایستی به نحو جدی تری به آن پرداخته شود.

بحرانی که از آن به عنوان تغییرات اقلیمی یاد می شود و البته که کارشناسان و صاحب نظران زیادی تاکنون نسبت به اوج گیری این بحران و تبعات و پیامدهای به شدت منفی آن هشدار داده و می دهند. بر اساس آنچه صاحب نظران مختلف می گویند، تشدید فعالیت های صنعتی بشر و در عین حال افزایش قابل ملاحظه تزریق آلاینده ها به جو کره زمین، از جمله مواردی بوده اند که سبب شده اند تا شاهد تغییرات اقلیمی و بروز نمودهای عینی آن در قالب هایی نظیر گرم شدن کره زمین و یا آب شدن یخ مناطقی همچون قطب شمال باشیم. مسائل و معادلاتی که سناریوهای نه چندان مطلوبی را در مورد اینده زندگی بشر در جهان نوید می دهند.

گرما

به عنوان مثال، در مورد منطقه خاورمیانه گفته می شود که این منطقه در سال های آتی با افزایش غیرقابل تحمل گرمای هوا رو به رو خواهد شد و یا حتی امکان دارد که بخش هایی از این منطقه به زیر آب برود. سناریویی که در مورد دیگر بخش های جهان نیز کم و بیش مطرح می شود. با این همه، نکته اصلی و مهم این است که مساله تغییرات اقلیمی هنوز آنگونه که باید و شاید در جهان به عنوان یک بحران فوری و آنی مورد توجه قرار نمی گیرد و برای آن برنامه و دستورکارهای عملیاتی وجود ندارد.

حداقل افکار عمومی در اقصی قاط جهان این مساله را به خوبی حس نمی کنند. روندی که در صورت ادامه داشتن می تواند بحران های به مراتب گسترده تری را برای بشریت ایجاد کند.

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها

عصر تکنولوژی

نیازمندی‌ها